Начало > Новини > Съдържание

Какво трябва да се има предвид в началния етап на лабораторното строителство?

Aug 14, 2018

Лабораторното оборудване е важен компонент на съвременната лабораторна конструкция. В процеса на проектиране трябва да се вземе предвид специалната среда на лабораторията. Използваното лабораторно оборудване не само трябва да отговаря на международните стандарти и изискванията за опазване на околната среда, но и лабораторното оборудване трябва да отговаря на устойчивостта и устойчивостта на корозия. Киселини и алкали, анти-ръжда, лесни за почистване и така нататък. Лабораторията има три основни точки, които трябва да се имат предвид по време на процеса на проектиране.

8.14.jpg


1. Структурен дизайн

Лабораторното оборудване е важен компонент в процеса на проектиране. Той играе роля в производствения процес. Стилът и структурата на лабораторното оборудване трябва да се основават на рационалност и осъществимост.

2. Избор на материал

Материалите, използвани в лабораторното оборудване, са предимно от дърво, стомана и стомана. Мебелите от пълно дърво се произвеждат главно от дървени панели. Той е богат на цвят и красив външен вид, но неговата водоустойчивост е слаб носещ капацитет. Не е подходящ за лабораторни среди с висока влажност на околната среда или висока товароносимост. Мебелите от стомана и дърво са главно от метал. Рамката е комбинирана с дървения шкаф, цената е умерена, лесна за разглобяване, но стилът е сравнително прост; изцяло стоманеният материал е изработен предимно от студено валцована стоманена плоча и повърхността е изработена от киселинно-промита фосфатираща електростатична епоксидна смола и неговата носеща способност По-издръжлива, но на по-висока цена. Потребителите могат да избират според лабораторната среда и собствените си нужди.

3. Функции

В началото на лабораторния дизайн е необходимо да се вземат предвид проблемите на вентилацията, влагата и високата температура в отговор на екологичните характеристики. Съобразно реалните нужди на клиентите, производството на лабораторно оборудване е съпоставимо. Освен това е необходимо да се обърне внимание на разположението на вентилационните канали и позиционирането и ориентацията на газопроводите, мерките за киселинно и алкално съпротивление, антиблокиране и предотвратяване на течове на мивки и тръби на умивалника станция.

Богата лабораторна платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на продукти за лабораторни мебели, консумативи за лабораторни инструменти, поддръжка на лабораторни операции, лабораторно преместване като консултации в лабораториите за лаборатории онлайн, опит в библиотеката с опит в лабораторията и др.