Начало > Новини > Съдържание

Какви качества трябва да има дизайнерът на лабораторния дизайн?

Feb 20, 2019

Дизайнерите винаги са били възприемани като душеподобни герои и често са професиите, на които хората гледат. И така, какви качества трябва да имат нашите дизайнери в лабораторната индустрия? След това, BOKA Xiaobian ще излезе с всички, за да я разкрие!

Като цяло, лабораторните дизайнери трябва първо да са запознати с работните процеси в лабораторните проекти, лабораторните инструменти, лабораторната безопасност и други експериментални експертизи. Това е от съществено значение.

lab furniture 2.20

В същото време тя трябва да притежава основните познания за лабораторно инженерно проектиране и строителство. Дори ако е много опитен институт за архитектурен дизайн от клас А, често е необходимо да потърсите помощ от липсата на таланти в лабораторния дизайн, когато се изправяте пред експериментални сгради в различни индустрии. Препоръчително е да обогатите опита си, като се позовавате на лабораторни книги за дизайн.

И накрая, има постоянно резюме на собствения ми опит и много смирение, за да попитам другите. Както се казва: Живей до старото, научи се да си стар.

Нашата BOKA има 15-годишен опит в индустриалния дизайн, отличен екип от дизайнери, професионално изгражда платформа за обслужване на едно гише за лабораториите и осъществява висококачествена персонализация на лабораторията, така че китайската лаборатория е по-безопасна и мисията на компанията е базирани на индустрията.