Начало > Новини > Съдържание

Каква е главната роля на абсорбатора?

Oct 07, 2018

Апаратът е основно оборудване, което лабораторията може да открие. И това е незаменима част от лабораторията, разбира се, защото тя може да играе важна роля в лабораторията, тогава каква е главната роля на камерата за дим? Под БОКА вземете всички, за да разберете лабораторния абсорбатор.

fume hood-02.jpg

По време на експеримента някои химикали са изложени на повече или по-малко и тези химикали често изпаряват във въздуха, причинявайки замърсяване на газа в лабораторията и някои от тях са вредни за човешкото тяло. Ако останете в такава среда от дълго време, това определено ще увреди здравето ви. След това използването на абсорбатора е за разрешаване на този проблем.

1. Капакът може да абсорбира вредни газове от лабораторията и да ги изхвърля, така че да може ефективно да намали съдържанието на вредни газове в лабораторията, да поддържа нормален лабораторен газ и да намали вредните газове. За тези, които отдавна са се занимавали с научни изследвания, Много важно.

Второ, вентилационният интерфейс може също така да циркулира въздух в лабораторията за скъпоценни камъни, който не само може да абсорбира вредни газове, но и вентилационният шкаф може да третира и вътрешния газ, за да поддържа потока на свеж газ.

Накратко, абсорбаторът е много необходимо лабораторно оборудване.

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.