Начало > Новини > Съдържание

Какво трябва да знаем от лабораторното строителство до лабораторните мебели?

Sep 04, 2018

Лабораторното строителство е чудесен проект. БОКА ще ви даде конкретни указания от лабораторната конструкция до етапа на закупуване на лабораторни мебели. Надявам се да ви помогна.

Обикновено използвани проекти в изграждането на лабораторна инфраструктура са:

(1) Експерименталната пейка включва централна изпитвателна пейка, изпитвателен стенд, странична маса, инструментална маса, платформа за небе, кутия за лекарства, кабинет за наркотици, стъклен шкаф и други подобни.

(2) Климатични и вентилационни съоръжения. В новата лаборатория всички зони на сградата са климатизирани. Вентилационната система включва абсорбатор (газов шкаф), абсорбатор (фиксиран), подвижна аспиратор, изпускателен вентилатор и други подобни.

(3) Водните съоръжения включват лабораторни басейни, миещи резервоари, тестови кранчета и др.

(4) Устройствата за безопасност включват пожарогасителни системи, пожарогасителни системи с инертен газ, шкафове за безопасност, аварийни душове, миене на очи и др.

(5) Газоснабдителните съоръжения включват газификационни станции, газозахранващи плочи, газови плочи и тръбопроводни системи.

(6) Компютърна система за управление на мрежата. и много други.

9.04.jpg

След като изброите списъка с изискванията, трябва да изберете оборудването за лабораторно обзавеждане. BOKA Ви напомня да разгледате следните точки:

1, здраве

Лабораторната конструкция трябва да се основава на теорията за ергономията, особено за работните навици и телесните условия на китайския народ. Дизайнът и рационалното разположение на лабораторията трябва да бъдат специално проектирани и обработени за вредните отработили газове и отпадъчните води, които могат да бъдат генерирани от тестовото оборудване, за да се осигури здравето на тестери. Научно проектиране на лабораторната изпускателна система, за да отговори на изискванията на международните стандарти за лабораторен обмен на въздух и дебит на повърхността на вентилатора

2, сигурност

Правилен дизайн, разумен избор на материали и стандартно изграждане на лабораторни мебели и медийна система; оптимизират разположението на очните шайби и аварийните душове, за да се осигури навременна работа при аварийни ситуации; напълно да обмисли пътя за евакуация, за да се максимизира Намаляване на животозастрашаващите фактори при извънредни ситуации; използват съоръжения за защита на безопасността, които отговарят на международните стандарти

3. Опазване на околната среда

Придържайте се към използването на висококачествени екологични суровини

Фокусиране върху проектирането и третирането на предотвратяването на прах; обърнете внимание на предотвратяването на замърсяването и други съображения

След като разгледате горните точки, изберете друг производител.

1, не просто погледнете цената е евтино, много клиенти са избрали евтини лабораторни мебели, но в крайна сметка много поради проблеми с качеството, трябваше да се възстанови в рамките на няколко месеца. Доброто лабораторно обзавеждане може да продължи десет или повече години и може да бъде добре да го използвате от три до пет години.

2, обърнете внимание на ръба на лабораторните мебели, дали уплътнението е дебело и твърдо. А лепилото за лепене на ръба трябва да обърне внимание на миризмата, трябва да бъде екологосъобразно.

3, борда трябва да бъде избран ясно, хартията, използвана в лабораторни мебели е малко по-различна, ще бъдат различни изкупни цени.

4, плота на билярдната маса не трябва да използва физикохимичната дъска за фурнир, в противен случай капацитетът е дългосрочно нахлуване с вода и разпенване или напукване. 5, хардуерни аксесоари трябва да обърнат внимание, като например панти, ако не са избрани, може да доведе до лабораторни мебели е добро, но аксесоарите не са добри, засягащи използването.

6, най-добре е да закупите директно с производителя, а избраните производители трябва да имат гаранция и доверие след продажбата, гаранцията може да бъде пет години, не избират три години.

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.