Начало > Новини > Съдържание

Какви са изискванията за обновяване на чисти лаборатории?

Jul 12, 2018

През последните дни, някои клиенти са поискали Xiaobian на сайта: лабораторни обновяване и декорация може да се направи от дружество дома подобрение? Този въпрос е малко ниво, haha ~ ~ но BOKA инженери може да ви даде ясен отговор: да, това определено не е приемливо.

Защо на първо място: лабораторията е място за научни изследвания, храна, тестване, биомедицински изследвания, една много сериозна и тържествена среда, така че защо да не използвате обикновена къща като лаборатория, BOKA Xiao Bian тук всеки казва: това е, защото в процеса на експеримент, ако трябва да проучи някои резултати, е необходимо да имат много на лабораторно оборудване, и като цяло правят експерименти изискват специални изисквания на околната среда, различни изисквания на лабораторията на персонала достъп ограничения, различни места са подредени по различен начин.

За професионална лаборатория ремонт и подобрение на дома BOKA Xiaobian ще ви помогне да организирате следното, главно включително следните части.

Различни квалификации

Ако държавата предвижда, че общата сума на лабораторна техника е повече от 5 милиона, тя се нуждае компанията дизайн квалификация ниво А, строителството квалификационно равнище на първо ниво проект сумиране 5 милиона а дизайн квалификация ниво Б строителство квалификация могат да бъдат две.

Първа класа стандартни квалификация: предприятието може да поеме украса и декорация на проекти с цената на строителството единица на по-малко от 12 милиона юана.

Втора класа стандартни квалификация: предприятието може да поеме украса и декорация на проекти с цената на строителството единица на по-малко от 5 милиона юана.

 

След това, като цяло, екипа на инженер или на капитана, който реновирана къщата ви е също индивидуален. Има много хора на пазара, които могат да ви помогнат да украсят къщата. Както разбирате, вода и електричество, можете да извършвате украсата на къщата, но трансформацията на лабораторията украсата не може да се направи. От по-горе текст ние знаем, че декорацията лаборатория се нуждае от определени професионални и квалификация.

 

Различни декорация дизайн

Лаборатория строителни обикновено има някои приложения, като лаборатории за биологична безопасност, за изследване на вируси, микроби, клетки изследвания, дизайн ще изисква оформлението на лабораторни нужди буфер стая, спомагателни стая, основните лабораторни и др. Търся дружество дома подобрение, те обикновено не разбират как да проектирате дизайн на лаборатория а след това как да го приложат? Както така наречения Wendao има последователност, индустрията има специализация, професионални неща трябва да бъдат предадени на професионални хора да правя нужда лабораторни трансформация и ремонт може да се свържете с нашите VOLAB директор Цзян: Тел 138-2363-4152 (WeChat с същия номер), ако имате нужда от него, можете да ни се обадите ~ ~.


Различни довършителни материали

Специфични за лабораторни мебели и инструменти са различни. Материалите в лабораторията са различни, и там обикновено са огнеупорни, противопожарни, антикорозионни, или гексанов изисквания. Въпреки това общата декорация на дома изискванията са красиви и практични. Това е именно защото лабораторията разполага с различни функции, така че ще има строги изисквания за материали за декорация.

 

Различни референтни стандарти

Стандартите, които трябва да бъдат посочени в обновяването на лабораторията са:

1. "кодекс за противопожарна защита на интериорна декорация дизайн на сгради" (GB50022-95) 2001 ревизия

2. "кодекс за противопожарна защита на конструкцията и приемане на вътрешна декорация на сгради" (GB50354-2005)

3. "кодекс за качеството на приемане на декорация в строителството" (GB50210-2001)

4. "кодекс за строителство качество приемане на земята в строителството" (GB50209-2010)

5. "код за пожарозащита на сградите" (GB50016-2012)

6. "код за контрол на закрит замърсяване на околната среда на гражданско строителство" (GB50325-2010)

7. "обща безопасност спецификация за проект за обновяване на AOQI лаборатория"

Следователно след като прочетете по-горе, вие знаете, че дружество дома подобрение е различен от лабораторията преместване и преместването професионална компания. Лабораторията преместване изисква професионални инженери да извършват. Нашите BOKA има професионален екип 100-лице, което може да бъде супер разумен. Може да извършва лабораторни обновяването и украса, и можете да имате основния възстановяване и иновациите във вътрешната среда на вашата лаборатория, поставянето на лабораторни инструменти, възстановяване на лабораторни образци и инсталирането на лабораторни вода и електричество. Ако все още искате знания за преместването, тогава можете да проверите предишните ни статии. Ние са писали много статии за лабораторията преместването в миналото ~ ~