Начало > Новини > Съдържание

Какви са детайлите на стоманения абсорбатор?

Apr 12, 2018

Какви са подробностите за стоманения абсорбатор?

Цифрови абсорбатори винаги са изиграли ролята си в лабораторията, но наистина ли го разбираха всички? Какво ви разказва Фрид, за цялата структурна информация на абсорбиращата камера?

1. Описание на черупката: В корпуса за CNC обработка, обвивката, позиционирането и щанцоването, огъването и формоването след заваряване, обвивката получава 1.0 мм висококачествена студено валцована стоманена плоча. Прахът от епоксидна смола след пръскане и очистене се обработва с високотемпературно изпичане и втвърдяване. Висока адхезия, твърдост на повърхността, силна устойчивост на корозия, красив външен вид.

2, вътрешната обвивка Описание: Използване на 5 мм

Сив, киселинно-алкален органичен разтворител за лабораторни специални антикорозионни материали. Предоставят се подвижни отвори за поддръжка за лесна поддръжка на вериги, водни пътища и въздушни трасета.

3, флуоресцентна лампа Описание: Флуоресцентната лампа, скрита в панела, не влиза в контакт с въздушния поток в абсорбиращата кабина, лесна за подмяна. Една флуоресцентна лампа от 30W се използва и 5 мм закалено стъкло.

4, описание на дръжката: Матираща дръжка от неръждаема стомана.

5, описание на водещата плоча: добив 5 мм сив, антикорозионен материал за киселинните и алкално устойчивите органични разтворители.

6, инструкции за захранване: Използване на лабораторни зарядни устройства.


7. Описание на прозореца: Алуминиев профил с пластмасова профилна рамка, изглед на прозореца с помощта на едно парче от 5 мм безопасно стъкло, прозорецът може да бъде снабден с 3 парчета от 5 мм безопасно стъкло, може да се движи наляво и надясно, без устройство за баланс на сцената, може да се движи нагоре и надолу, да се регулира безплатно.

8, регулиране на крака Описание: Използването на диаметър φ10mm инжекция крака за настройка, удар, влага, устойчивост на корозия, според вътрешния етаж за регулиране на височината на шкафа, максималната настройка на 0-30mm.

9. Качулка Описание: Използвайте PP материал

10. Разпределителна кутия Описание: Задоволете изискванията за захранване 220V и 380V, утечки и устройства за защита на двигателя.

11, ключ за управление Описание: 12V докосване, централизирано управление на цялата верига.

12. Описание на процеса: След като всички стоманени пластини са напръскани с прах от епоксидна смола, няма да се образува зъбна връзка. Всички водопроводи, електричество и газопроводи изискват сигурност, приложение и скрита инсталация. Сервизният отвор е поставен в задния панел на шкафа.

13. Трите дефлектора позволяват отделянето на вредни газове в различни височинни пространства от различни участъци. Аспираторът изсмуква въздуха в абсорбатора при скорост на работа 0,5 m / s, за да се гарантира, че няма остатъчен газ. Ефективността на вентилацията е висока, обемът на отработения въздух е около 1800m3 / h, а шумът е малък.

14, долната камера (общ шкаф), врата: 1,0 мм висококачествена студено валцована стомана (двуслойна), не заварена връзка с подвижна възглавница. В CNC машинния център, рязане, позициониране пробиване, огъване след заваряване формиране, кисело фосфатиране след пръскане на епоксидна смола на прах за печене на висока температура втвърдяване.