Начало > Новини > Съдържание

Какви са предимствата на фибростъкло Food Hood?

Nov 03, 2017

Какви са предимствата на фибростъклото Fume Hood?
Лабораторията използва едно от предимствата на стъклопласт Fume Hood:
Издръжливост на стъклени влакна от пластмаса, най-важният химичен лабораторен тест, е налице разнообразни вредни газове, миризми, влага и запалими, експлозивни, корозивни вещества, за да се защити безопасността на потребителите, за да се избегнат лабораторните замърсители. Дифузия, стъклени абсорбатори, в близост до източниците на замърсяване, FRP абсорбатори се използват в малки количества, само при изключително вредни и опасни газове и за тестване се използват големи количества топлина.
Лабораторна употреба на фибростъкло Fume Hood две предимства:
Фиброоптичните абсорбатори служат само като допълнителна функция към лабораторията. Трябва да се обърне внимание на подобряването на средата за тестване и постепенното преместване в абсорбатори за изгаряне в лабораторни тестове, което изисква функционирането на оборудването, което трябва да бъде най-подходящо за употреба в абсорбаторите FRP. По-специално, новата лаборатория трябва да бъде климатизирана, така че в началото на фазата на проектиране на изграждане на абсорбатор, използвайки цифровата климатична система за кондициониране.
Лабораторна употреба на фибростъкло Fume Hood три предимства:
Като пластмаса, армирана със стъклени влакна, Fume Hood заема много важна позиция в биохимичната лаборатория, от подобряването на лабораторната среда, подобряването на санитарните условия, подобряване на съображенията за ефективност на работата, като използването на фибростъкло Fume Hood с всеки изминал ден.
Лабораторна абсорбатор и комфортна климатична система, изисквания за вентилация, основната цел е безопасна и удобна работна среда. Вентилацията се занимава главно с физическото благосъстояние и поддържането на труда на лабораторния персонал в работната среда.
Лабораторни абсорбатори Всички свеж въздух е отвън, след което 100% се отвежда на открито, а отработените газове не се циркулират на закрито. Искането за вентилация в химическата лаборатория е по-голямо от 10 пъти на час, физическата лаборатория е по-голяма от 10 пъти на час, а вентилацията, когато лабораторията е празна, може да бъде намалена до 6 пъти.
Част от лабораторния въздух за приготвяне на въздуха от климатичната система директно в лабораторния свеж въздух, местния чист въздух, базиран на промени в количеството на лабораторните промени в отработените газове; друга част от климатичната система в нелабораторната зона на пешеходната пътека, стаята след лабораторна пластир за врата. Лабораторен отрицателен натиск през обема на изходящия и изходящия въздух и изпращане на оформлението на изпускателния отвор за завършване на въздуха от офиса, залата за управление, пешеходната пътека до риска от експерименталната стая за материали. Разположението на димохода е разположено далеч от въздушната дейност, големи централни турбуленции, далеч от пешеходната зона и въздух с чист въздух.
Първо, лабораторията Fume Hood, за да се постигне функцията на вентилация, а след това лабораторната структура на конструкцията на Fume Hood е много важна, трябва да внимаваме да не бъдем твърде запечатани, а някои професионални дизайнери след някои физически изчисления, за да могат да проектират квалифицирана вентилация шкаф. Второ, изборът на лабораторни Fume Hood също е много важен, сега всички аромати на Fume Hood стомана, стъкло и дърво, очевидно добра устойчивост на влага към дървесината, и дървесен усещане ще бъде добре, традиционната лаборатория Fume Hood ще използва дърва. данни, относителната цена на дървесината ще бъде по-ценна, особено някои данни от чиста дървесина.
Сега с развитието на обществото, търсенето на тестово оборудване също става все по-високо. Компаниите, които произвеждат абсорбатори, непрекъснато се подобряват. Първите лаборатории, които приемат условията, обикновено приемат вносни абсорбатори. Въпреки това, с неотдавнашния вътрешен производствен процес Няма голяма разлика между вътрешен продукт и чуждестранен продукт. Стоките на един продукт не са дори толкова добри, колкото местните продукти.