Начало > Новини > Съдържание

Разликата между неръждаемата стомана и медните болтове

May 11, 2018

Понастоящем багерите, използвани в лабораторните мебели на пазара, са предимно направени от неръждаема стомана и мед. Каква е разликата между двете? Първият, независимо дали съдържа олово Неръждаемата стомана е без олово, устойчива на киселини, устойчива на алкали, не корозивна, не отделя вредни вещества и не замърсява вашия източник на чешмяна вода. Добре е за човешкото здраве, хигиената и опазването на околната среда. Медта съдържа олово и ще съдържа олово и растеж на ръжда в различна степен, замърсявайки източника на чешмяна вода.

  На второ място, дали да ръждяса 
Неръждаемата стоманена повърхност на кранчето не трябва да бъде покрита с електролитно покритие, само трябва да изглажда неръждаемия си цвят, винаги ще поддържа сребърния бял блясък, никога няма да ръждяса. Твърдостта и здравината на неръждаемата стомана са повече от 2 пъти по-високи от тази на медта. Тя никога не е дълбока ръжда, никога не корозира и никога не се деформира. Най-добрият начин на обработка на медните повърхности е да се отлеят плаките: никел и хромиране. Електропластят слой, в зависимост от качеството му, е с една година по-бърз и по-бавно губи повърхностния си блясък за 3-10 години. Крайният резултат е, че електролизираният слой се отделя и излага медната ръжда. Това не е издръжливо.
Трето, цената
Преди да навлязат на китайския пазар, известните чуждестранни марки медни кранчета са скъпи, докато кранът от неръждаема стомана е евтин, качеството на продукта е относително добро, а устойчивостта на силни киселини и алкали също е изключителна.