Начало > Новини > Съдържание

Дефиницията и използването на лабораторни мебели

Jul 10, 2017

Определяне и използване на лабораторни мебели

Лабораторни мебели е лаборатория пейка, включително вентилационни шкаф и други компании Шанхай клон оборудване, включително всички стомана, дърво, стомана, алуминий и други видове, в зависимост от материала класификация. Меса може да използва борда на борда на борда на 1000 и борда, weisheng и други физикохимични борда, също могат да използват керамични борда или епоксид дърво естер борда, за да се постигне киселина, алкални, устойчиви на износване и така нататък характеристика.

За биологични, фармацевтични, лабораторни лаборатории и чисти помещения, основното почистване и дезинфекция е първото нещо, което трябва да се има предвид, което изисква нашите лабораторни мебели да бъдат лесни за почистване, дезинфекциране и по-дълго да останат чисти характеристики. Обикновените стоманени и дървени мебели трудно могат да задоволят този вид изискване за чистота. Greenlab разработи серия от изцяло неръждаеми мебели за реализиране на мечтите на клиентите въз основа на пълното отчитане на различните изисквания на експериментатора. Тъй като непрекъснатото развитие на индустрията за производство на лабораторна мебел непрекъснато навлиза в пазара, как да изберем е много важно, например:

Информация за продукта

Експериментална платформа: платформа, платформа, платформа, платформа, платформа, платформа, платформа, платформа, платформа, платформа, платформа и т.н.

Експериментален панел за маса: плот от епоксидна смола, масичка от керамичен плот, корозионноустойчива химическа плоскост, хилядна дъска;

Серия вентилационни шкафове: типът на плочата е през въздушния шкаф, шкафът от стоманена дървесина, новия тип абсорбатор, изцяло от стомана;

Серия кабинета: шкафове за реагенти, контейнери, цилиндри за лабораторни мебели, шкафове за безопасност, шкафове за шкафове и шкафове;

Реактивен поставка: реагент за плочки, централен реактив от стоманено стъкло, немски реагент, водоустойчив гнездо, експериментално табуретка;

Серията лабораторни професионални водни кофи: миеща машина, аварийно спринклерче, лабораторен специален кран, лабораторна специална серия за кокер;

Лабораторна вентилационна система: аспиратор и универсална абсорбатор;

Офис серия дялове: бюро, офис стол, офис пространство.

Използвайки висококачествена четка от неръждаема стомана като суровина за лабораторни мебели, тя е оборудвана с идеален производствен процес, за да задоволи вашите високи изисквания за чистота и интензивност. Перфектната комбинация от плота от неръждаема стомана и стоманения шкаф с 25 мм базова плоскост и изискванията за чистота и носене на лабораторията.

Lab знания за безопасност на мебели

(1) използването на запалими, експлозивни, корозивни и токсични химикали и електрическо оборудване трябва стриктно да се спазва в съответствие с оперативните процедури. Използвайте електрическо оборудване особено внимателно, не използвайте мокра ръка, за да отворите ключа на електрическия ключ. Не използвайте електрически утечки в случай на токов удар. Електрическият уред трябва да бъде прекъснат, когато се използва.

(2) в лабораторията не се допуска храна или пушене. Всички химикали са забранени. Измийте ръцете си след експеримента.

(3) при използване на лосион за хромова киселина, силна киселина, концентрирани алкални и други реактиви, които са силно корозивни, не попадат върху кожата и дрехите. В експеримента, когато има силна киселина, отровен или дразнещ газ, течност и т.н., трябва да работят в абсорбатора. Когато се нагрява в епруветка, епруветката не може да се използва от човека. Не пренебрегвайте контейнера, който се загрява.

(4) запознат с разположението и използването на противопожарно оборудване. В случай на авария, Lab Furniture трябва да се предприемат съответните мерки незабавно.

Измиването на стъклени инструменти

Чистият стъклен артикул трябва да бъде прозрачен, а вътрешната стена трябва да бъде навлажнена с вода, а не с гранули.

Общите съдове, като бутилката или бутилката с реагенти, могат да използват пръскана вода, за да се измият първо и след това да се изплакнат в обикновена миеща течност, приготвена с прах за пране, почистващ препарат за домакинството, сериозно замърсяване при изплакване с горещ течен препарат или специални детергенти След това изплакнете с чешмяна вода, с малко количество дейонизирана вода накрая изплакнат стена 2 ~ 3 пъти.

Титруване тръба, обемна бутилка, пипета и така нататък, защото капацитетът му е точен, формата е специален, не трябва да използва четка механично да избършете вътрешната стена. Обикновено се използва за накисване на вътрешната стена със специален лосион и след това се изплаква с чешмяна вода и дейонизирана вода.

Специален детергент има разтвор на солна киселина, лосион за хромова киселина и т.н. Лосионът с хромова киселина е силно корозивен, силно окислен и силно киселинен и трябва да се използва внимателно. В допълнение, разтвор на солна киселина - етанол (1: 2) често се използва за измиване на абсорбционното езерце, колориметричната тръба и смукателната тръба на оцветен разтвор или органичен реагент.