Начало > Новини > Съдържание

Почистващият ефект на изгорелите газове постига най-добрия метод

Jul 19, 2017Почистващият ефект на Fume Hood постига най-добрия метод

Безопасността на Fume Hood е необходимостта да се гарантира малко собственост, тъй като вече се прилага в областта на Fume Hood безопасно, ако катастрофална злополука при катастрофална катастрофа. В много неочаквани ситуации резултатът от неуспеха на апарата или временния колапс доведе до увреждане или нараняване на лабораторията. Следователно, безопасността на аспиратора е елемент на дизайна, който трябва да се има предвид.

По отношение на дизайна на безопасността, в допълнение към обикновената смяна на вентилационния шкаф, интериорният материал за пречистване на основата и редовното почистване на тръбата, обликът и вътрешният дизайн също трябва да обмислят, за да направи дизайна на димохода по-научен и разумен, Както следва: устройството за отвеждане на изгорелите газове трябва да използва устройство за отработените газове, за да гарантира, че изхвърлянето на отровен газ няма да засегне научните изследователи, тестващи и прецизно чрез тръбопровода за пречистване на вентилацията, Fume Hood най-пречистващ ефект.

Споменатото вентилирано пространство е необходимо да се обърне внимание на детайлите, това е изборът на абсорбатора, Fume Hood първо да се постигне функцията на вентилация, конструкцията на вентилационната камера е много критична, е важно да се отбележи, че не Печат, някои професионални дизайнери с известни познания по физика, за проектиране на квалифицирания Fume Hood.

Втори абсорбатор също е важно да изберете материал, е вкус на Fume Hood всички стомана, стъкло и дърво, дървени очевидно вълна съпротива е по-добре, но също така ще бъде добра, дървена дръжка традиционни Fume Hood ще използва дървесина материал, Също ще бъде сравнително скъпо, особено част от чист дървен материал.

Сега с развитието на обществото, изискването за експериментално оборудване става все по-високо, производството на Fume Hood също е в непрекъснато подобряване на предприятието, първото от много условия позволява на лабораторията обикновено ИЗПОЛЗВА вносът на Fume Hood, Но в наши дни с напредъка на местните производствени технологии, местни продукти и в чужбина няма голяма разлика между, на отделните продукти в чужбина, отколкото на вътрешните продукти.

Така че всеки в избора на Fume Hood не може сляпо да вярва в чужди продукти и в зависимост от големината на лабораторното пространство, за да избере подходящия вентилационен шкаф, тъй като тази спецификация е различна.

Пневматичният аспиратор има разнообразие от материали, някои от тях са качествени от дърво, имат стоманен дървен материал, всички стоманени качествени, различни материали могат да се използват в различна среда. Някои експерименти с искане за мебели материал не е високо, няма да предизвика голямо замърсяване на мебели, просто трябва да изберете материал относително слаб някои мебели, този вид мебели обикновено са по-евтини в цената, но и по-трудно да се поддържа.

Ако експериментът често е заразен с химически реактиви, в хода на експеримента експерименталните мебели имат специално тегло, така че трябва да изберете мебели с по-добро качество. Най-общо казано, новосъздаденият материал трябва да бъде много по-добър от качеството на дървесината и не е лесно замърсен. Сега много оборудване експеримент, мебели ще избере материал от всички стомана, може да задоволи търсенето на различни експерименти, също така да улесни лабораторията да поддържат ново лице. Промяната в материала за мебелни материали е неизбежна, че индустрията се развива, в непрестанните практически изследвания, мебелната промишленост също се променя с всеки изминал ден. Мебелите придобиват все по-високо качество, но търсенето на хората става все по-високо. Сега има експериментални мебели, направени изцяло от неръждаема стомана, което е друго нововъведение. Всички експерименти в лабораторно оборудване, мебели, най-страх от дългосрочен план, ще корозия ръжда, с оборудване от неръждаема стомана, мебели, може да позволи на лабораторията в относително чиста среда за дълго време, може да гарантира, че всички Експериментален инструмент може да подобри живота на услугата. Развитието на науката има нови промени всеки ден, също така има ново и по-красиво и практично материално шоу пред света, скоро ще има и нов и по-подходящ материал, който да се замени сега, така че появата на лабораторната подмяна Също е много бързо.