Начало > Новини > Съдържание

Материалът за тестване на пейка е добра стомана или добра стомана

Jun 05, 2018

Понастоящем изпитвателните пейки обикновено се използват в стоманата и стоманата.

Да кажем, че качеството на материала е добро или лошо, не можем да кажем дали е добро или лошо. Имаме дълъг живот. Просто дайте резюме на различните му характеристики.

1, материал и структура

Стоманена дървена пейка:


По принцип стоманената рамка е комбинирана с дървен шкаф. Поддръжката на експерименталната таблица е направена от епоксидна смола след промиване с киселина и фосфатиране. Кутията обикновено е изработена от меламиново влакно.

Стоманена пейка:


Всички са студено валцовани стоманени плочи огъване, пръскане, монтаж. Сред тях, шкафовете обикновено са изработени от студено валцовани стоманени плочи, които се промиват с киселина и фосфатират и след това се напръскват с епоксидна смола. Те често се разделят на подови структури и висящи кутийни конструкции, както и на конструкции с кутии за дейности.

В допълнение, поради различните клиенти може да са различни за специфичното използване на експерименталната платформа, трябва да бъдат избрани в зависимост от използването на материали като физически експерименти и химически експерименти, специфичните изисквания на материала на изпитвателния стенд са различни.

2, цената

Експерименталната маса на стомано-дървения материал и експерименталната маса от всички стомани заемат определено ценово предимство, а общата изпитвателна маса от стомана-дърво е по-ниска от стоманената изпитвателна маса.


3, характеристики

За да се улесни почистването, шкафът и подът на експерименталната пейка от стомана-дърво винаги ще имат някаква разлика, така че да не е в пряк контакт със земята. Характеристиките на стоманената изпитвателна маса се отразяват основно в външния вид на атмосферата и красивия външен вид, в допълнение към носещата способност на изцяло стоманената изпитвателна маса също е относително добра.

Ключовото съдържание се прехвърля от лабораторията Shaanxi Hongshuo. Ако имате някакви съмнения, можете да отидете там, да го разгледате и да ви помогне да стигнете дотам.