Начало > Новини > Съдържание

Класификация на характеристиките на кабината за безопасност

Nov 13, 2018

Безопасните шкафове са основна част от лабораторните мебели. Знаете ли, че различните шкафове за сигурност на цветовете съхраняват различни вещества? Е, следващата малка серия ще ви покаже как различните шкафове за безопасност са различни!

1, жълт предпазен шкаф

Жълт предпазен шкаф със запалима течност вътре: запалими течности и химикали като алкохол, вода за миене, вода Tianna, бензин и изопропанон.

2, червен предпазен шкаф

Съхранявайте запалими течности: запалими течности и химикали като мастила, бои, бои и петна.

3, синя кабина за безопасност

Съхранявайте корозивни течности: запалими запалими киселини като хлороводородна киселина, сярна киселина, азотна киселина и слабо корозивни химикали.

4, сив предпазен шкаф

Съхранение на токсични химикали: опиум, хероин, метамфетамин (вирус), даламин, канабис, кокаин и други анестетици и лекарства.

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.