Начало > Новини > Съдържание

Бърз поглед: Какво трябва да се разглежда в обновяването на лабораторията

Dec 28, 2018

Избора на идеален материал и конфигурацията за вашата лаборатория ще има значително влияние върху неговата продължителност на живота, като се вземат предвид редица важни фактори. Това не е изненадващо, че една добра лабораторна дизайн компания ще прекарат много време повторно планиране lab, особено фокусиране върху целите на клиента и ролята на лабораторията, независимо дали това е лабораторията образование, изследователска лаборатория, медицински лаборатория или производствена лаборатория. стая. Следователно комуникацията между лабораторните обновяването и строителство проект единица е от решаващо значение.

Лабораторни преоборудване дизайн изисква редица планове да се определи, че лабораторията дизайн е най-подходящ за целта му и да гарантира, че отговаря на неговите ежедневни нужди. Ако поставите различните системи в неподходящо място, ще се окажете с голяма трудност е, че може да отнеме много време за разрешаване на проблема. Ето защо когато лабораторията трябва да бъде ремонтирана, трябва да изберете правилната компания да се справят с проблема. От кои аспекти?

12.28

1, безопасност и здраве

Това е много важно да бъде здрав и невредим. Когато считате, здравето и безопасността в своя лаборатория обновяване дизайн, може да мислите за живото застрашаващи химикали, токсични газове, газове, температури и т.н. Това са много важни, експеримент ключ съображения за камера камини, очите се измиват точки, горещ sensors и лични предпазни средства.

2, изберете правилното оборудване

Специфични насоки, които са необходими, за да следват по принцип лаборатория дизайн. Избирам евтин един определено не е по-добър начин.

3. планиране и изследвания

Взаимност комуникация и взаимодействие с технически консултанти на строителството единица, декорацията лаборатория, е необходимо да се направи подходящата работа за рационално планиране на лабораторията обновяване и ремонт.

Това са няколко фактори, за да се вземат предвид при проектиране на лаборатория. Има почти безкрайни аспекти да се вземат предвид по отношение на няколко аспекта, но това не е трудно да се намери най-доброто решение чрез правилна лаборатория трансформация компания.

BOKA марката е установена за повече от десет години и отдавна е служил във вътрешни и международни медицински и здравни грижи, качеството на околната среда водите, научни и изследователски институции, обществената сигурност наказателно разследване, био-фармацевтични продукти, науките за живота и технологиите, тристранен тестване, земеделието, горското стопанство, животновъдството и риболова, нефтопродукти, храна и тютюн, храните и лекарствата качество надзор и др. Индустрията има за цел да изградят най-безопасният лаборатория в Китай, и на лабораторията дизайн е признат от клиентите и пазарите в различни отрасли.