Начало > Новини > Съдържание

Презентация на илюминатор

Feb 17, 2017

Илюминатор е специална форма на херметични покритие, може да причини вредни действия процес се извършва в качулка, вентилация кабинет обикновено има дупка и дупка отваряне и затваряне операции, с цел предотвратяване на камини в механично оборудване на смущение, химични реакции или топлина натискане причините за вредителите бягство, камина трябва да вентилация, отрицателно налягане в рамките на кабинета. Изпарения Худ изпускателната фен на много форми, обикновено приложения са:

(1) горните отработени илюминатор. Когато камини в плътен вредни газове от въздуха е малък, или когато вентилация, когато нагревателен елемент вътре в кабинета, за ефективно предотвратяват изпускането на вредни газове от горния край на операцията, изберете горната част на изпускателния илюминатор. Този тип на изпарения Худ е проста структура, широк спектър от приложения.

(2) по-ниски омаслени изпарения. Когато капака е не треска, както и вредните газове, по-плътен от въздуха, въздушен поток в кабинета намаля, за ефективно предотвратяват изпускането на вредни газове от операциите по марж, Долна илюминатор от отработените газове трябва да бъде избран. Този тип на изпарения Худ отработени раздел шевове в близост до конзолата, или от конзолата на определена височина.