Начало > Новини > Съдържание

Физически и химически лабораторни принципи за дизайн и декорация

Aug 28, 2018

Всяка специализация по дизайн трябва да следва определени принципи, независимо дали става дума за интериорна декорация или декорация на открито, дори физическите и химическите лаборатории са едни и същи. Какви принципи трябва да следват физико-химичните лаборатории? BOKA Xiaobian ви кара да го разгледате, моля, прочетете го внимателно!

8.28.jpg

1. Принципът на хуманизиране:

Използвайки ергономичните принципи, професионално проектират лабораторни мебели и спомагателно оборудване, за да подобрят комфорта при работа на персонала. Според лабораторната област, оформлението на помещението, функционалните изисквания, състоянието на финансирането и тенденцията на развитие на различните потребители, ние можем да проектираме професионалната лаборатория за вас.

2. Принципи за опазване на околната среда:

Пречистване на лабораторната въздушна среда чрез свързано изпускателно оборудване, оборудване за обезвреждане / рециклиране на отпадъци и др. И намаляване на замърсяването с външната среда.

3. Принципи на сигурността:

Местоположението на лабораторията трябва да е разумно, като например избор на място с по-малко прах и по-малко вибрации. Структурата на къщата трябва да се счита за удароустойчива, прахоустойчива, влагоустойчива и добре изолирана, а светлината е достатъчна. Принципът на оформлението на всяко студио е да се ограничи площта на потока на пробата, да се съкрати потокът от пробата и да се сведе до минимум пресечната точка на потока обект (проба) и линията на потока на пешеходците.

4. Принцип на ефективност:

Разпределението на оборудването и функционалните зони е в съответствие с работния поток на микробиологичните инспекции, минимизиране на потока персонал и подобряване на цялостната оперативна ефективност.

5. Принцип на възнаграждението:

Оформлението на мебелите и разделянето на помещения правят пълното използване на пространството, правилно запазват бъдещото пространство за развитие и подобряват използването на инфраструктурата.

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.