Начало > Новини > Съдържание

Лабораторията на електроенергия и осветление

Feb 17, 2017

1, всяка лаборатория трябва да има трифазно Променливотоково захранване и еднофазни захранване, за да зададете на главното захранване, когато Лу, когато никой друг трябва да бъде в състояние да отреже вътрешен power.

2, вътрешни тела, електрическо оборудване, фурни, инкубатори, хладилници и така нататък, ако използвате тези устройства в експериментални, престана да се използва и когато резултатите от експерименти, може да се използва непрекъснато в лабораторията на главното захранване; Ако изпитването все още трябва да тичам след края, тя би посветен захранване, да не отсече на главното електрическо захранване и въздействието на работата си лаборатория.

3, всяка пейка да зададете определен брой контакта, трябва да имате поне три етапа сокет, еднофазно гнезда може да се настрои на 2-4. Тези контакта ключове контрол оборудване и застраховка, само в случай, цялата вътрешност кратко-circuited без да се засяга нормалното електрозахранване. Sockets може да се настрои на масата или на ръба на масата, но трябва да се държат далеч от вода и газ, като например водороден газ дюзата не засяга и експлоатацията и състоянието на инструмента на масата. Лаборатория на сокет изходи инсталирани в таблицата по-долу или в рамките на кабинета, това място е много удобно в употреба, не използвате някоя изобщо.

4, по стените на лабораторията, съчетана с лабораторни бюро, илюминатор, печка и други договорености в съответната позиция, която искате да инсталирате множество трифазни и еднофазни гнездо, тези контакти са обикновено играят ъгъл по-горе, удобен принцип.

5, химическа лаборатория за корозивни газове, разбърква се няколко жички да използвате медна жица от правото. Физика лаборатория, можете да използвате алуминиеви проводници. Както за тел, тръба полагане идеално dark, тъмна положени не само предпазва кабели и стая чисти и спретнати, не е лесно да прах и направи поддръжка лесно да се замени.