Начало > Новини > Съдържание

Лабораторен инструмент индустрия Usher в предизвикателства и възможности за развитие

Apr 03, 2018

В Китай на лабораторни инструменти и оборудване, производствена промишленост може да достави с общо предназначение и професионални аналитични инструменти. Приложения включват образование, здравеопазване и хранителната продукция. Вакуум уреди и устройства ще допълнително укрепване на независими научни изследвания и развитие, разширяване на обхвата на приложение и увеличаване на конкурентно предимство.

The

С пристигането на новия период на 12-ти петилетка индустрията на лабораторията инструмент нашироко възможности и предизвикателства за развитие. Това се дължи основно на подкрепата на съответните национални политики, широкомащабни търсенето на лабораторни инструменти в областта на безопасността на храните, както и развитието на медицински и здравни грижи в Китай. Търсенето на лабораторни инструменти, аналитични инструменти и оптични уреди всички предоставят пазари за развитието на лабораторни инструменти и предоставя възможности за развитие.

The

С развитието и пробив на нови технологии в страната ни лабораторни инструменти също ще водя обновяване и модернизиране на high-end развитие за повече заявление нужди. Има обаче някои проблеми зад бързото развитие. В момента повечето лабораторни инструмент производители в Китай са малките и средните предприятия, и тяхната способност за иновации е ограничен. Следователно, висок клас лабораторни инструменти са все още предимно вносни, и рентабилността на висок клас пазара привлича много известни чуждестранни компании влезе на китайския пазар и се състезаваха с местни производители на лабораторно оборудване. Този нематериални засили конкуренцията в индустрията на лабораторно оборудване и давам възможност на повече фирми да стъпим в ожесточена конкуренция чрез непрекъснати иновации и засилено продукт качество надзор. Място, по този начин ускорява скоростта на развитие на производството на вътрешни лабораторни инструмент, заедно с правителствената подкрепа за инструмент производство, високотехнологични индустрии, общото ниво на лабораторията инструмент индустрия в Китай ще бъде значително се подобри през следващите няколко години.