Начало > Новини > Съдържание

Лабораторни стандарти за дизайн

Jun 08, 2018

През последните години е бил проверяван лаборатория дизайн. Безопасността на селскостопанските продукти винаги е бил важен аспект на обширен внимание на Общността. На въпроса за безопасността на селскостопанските продукти е пряко свързана с народна облекло, храна, жилище и транспорт - безопасност на храните, облекло плат безопасност и т. н. Предвид новите ситуации и нови проблеми, които са възникнали в областта на безопасността на селскостопанските продукти, държавата е засилим мерките за надзор неговото качество, подкрепени от различни нива на лаборатории за проверка на селскостопански продукти и ролята на селскостопански продукт изпитвателните лаборатории е станал по-широко.

Метод за изпитване на микробни граница е включена в първата и втората част на китайски фармакопея. Той се използва за проверка на нестерилни препарати и техните суровини и спомагателни материали в националните наркотици стандарти. Микробиологични тестове стаята трябва да бъде в съответствие с китайски фармакопея и международни и вътрешни стандарти и нормативи за проектиране, конфигурация и поддръжка. Тази статия поставя напред изисквания от дизайна принципи, изисквания за проектиране, оборудване и оборудване или конфигурация, използване, операция и управление на поддръжката на лабораторията и укрепва стандартизирани управлението на микробиологични лаборатория.

Първо, на модулния дизайн на клинична лаборатория на клинична лаборатория

 

Клинично изпитване, наричан също "конвенционалните тестове", е тесен клиничен тест. Въпреки, че тя включва биохимични, хематологични, микробиологични, имунологични и кръвопреливане свързани елементи за проверка, то само често се използва в клинични приложения. Тази статия ще обсъдим по-подробно на модулния дизайн на клинична лаборатория на клинична лаборатория, главно от оборудване, изисквания за проектиране, анализ на случая, за справка.

Второ, Клиничната лаборатория лаборатория се създаде необходимите инструменти


Благодарение на различни мащаби, инспекция количества и фокус на инспекцията проекти от всяка болница броя и вида на инструменти и оборудване са доста различни. Броят на инструменти и оборудване, необходимо за клиничната лаборатория по клинична лаборатория на вторична и третична болница са обобщени тук. Някои отдели, клинична лаборатория са оборудвани със сперматозоиди изображението анализ работни станции, Химическо химия анализатори и Changfeng електрически постоянна температура водни бани. Ултразвуково почистване на машини и други инструменти.

Изграждане на селскостопански продукт инспекция лаборатория е сложна система проект. [volab] На базата на десет години опит в лаборатория декорация дизайн, съчетан с проблемите в текущия строителния процес на селскостопански продукти лаборатория, накратко въведат изграждането на селскостопански продукт изпитвателна лаборатория.

III. засегнатите въпроси на стандартите за проектиране на лаборатории, лабораторни


1 опазването на лабораторния персонал, лабораторно оборудване и околната среда е един от най важните принципи, които лаборатории за тестване на селскостопански продукт трябва да обърне внимание.

2. на рационалното използване на ресурсите и икономията на енергия в лаборатории за тестване на селскостопански продукт също са принципи трябва да се спазват.

3. на професионализма на лабораторния персонал, пълнотата и точността на лабораторно оборудване са всички необходими части за осигуряване на точността на резултатите от изпитването.