Начало > Новини > Съдържание

Дизайн на лаборатория се придържа към безопасността, опазването на околната среда и икономията на енергия

Aug 11, 2018

Като място с голям брой потенциални заплахи за сигурността лабораторията трябва да проектирате безопасността на лабораторията по време на процеса на дизайн и имплант корените на безопасност от безопасност съоръжения, материали и оборудване, материали, материални оборудване избор и функционална система за безопасност фактор. Освен лаборатория дизайн противопожарна защита безопасност дизайн също така включва инструмент за безопасност, реактив безопасност и експериментални екологична безопасност. В основата е да се постигне здраве и безопасност на персонала, обща лабораторна безопасност инциденти като стая експлозия, инструмент експлозия, изтичане на опасни реактив, мозъчен тумор, левкемия и т. н. Злополуки, станали са само върхът на айсберга, и повечето заплахи за сигурността не са признати или често се пренебрегват.

 

Зелена лабораторията винаги е бил преследваната от международни професионални лаборатория строителство, и съответните национални органи са станали по-строги за надзор, опазване на околната среда. Екологично чист дизайн включва третиране на отпадните води, отработени газове, твърди отпадъци и подобни. Лабораторни канализацията и отпадъчни газове са сложни в състава, който съдържа различни компоненти като киселина, алкална, органични, неорганични и биологични. Различните компоненти произволно се заустват във времето и пространството, и високите изисквания са наложени върху носителя на съответното лечение.

В сравнение с обикновените граждански сгради, лабораторията е голям енергиен потребител. Затова дизайна на спестяване на енергия дизайн в лабораторията е много важно и ефектът е много очевидна. Налице е широко разпространена загуба на енергия в лабораторията, и различни мерки за намаляване на потреблението на енергия. Освен общата енергийна консумация явления и съответните решения, които са лесно да се намери в лабораторни дизайн има също и голям брой скрити енергия потребление явления, които не са получили вниманието, както и други енергоспестяващи мерки, които могат да бъдат усвоени, като фотоволтаични клетки, слънчева топла вода, както и изолацията на стената, земята помпа източник на топлина, енергоспестяващи модел селекция на експериментална техника и енергоспестяващи операция обучение за експериментални персонал.

 

Гуанджоу известната марка BOKA се ангажира да предоставя цялостни решения за изследване на безопасността в Китай на научните изследвания предприятия, включително лабораторни планиране и дизайн консултации, висококачествени лабораторни мебели, декорация на лаборатория пречистване, лабораторната биобезопасност, лабораторни интелигентен контрол, лабораторна употреба оборудване, реактив доставки и услуги по поддръжка. С международни водеща технология богат проект строителство управленски опит и перфектно сервизно обслужване, BOKA се нарежда сред топ 12 на Китай лаборатория строителната индустрия.