Начало > Новини > Съдържание

Въведение към функцията на шкафа в лабораторни мебели

May 15, 2018

В лабораторни мебели, има част от мебели е много често, е шкаф, лаборатория шкаф може да бъде много различен от обикновена шкаф, носеща способност, влага, анти-ски, устойчивост на корозия и други аспекти на изискванията са много стриктни В крайна сметка, лабораторията е специализирано научно изследователско място, почти всички, занимаващи се с различни лабораторни лекарства, химически реактиви и т.н., така че всички лабораторни мебели са фундаментално различни от обикновените мебели.

1.1.jpg

Дизайнът на лабораторния шкаф главно приема най-простата четиристранна структура, а именно горната, долната, предната и задната страна. Простата структура има красив и стилен външен вид. Независимо дали става въпрос за оцветяване или за чистия и щадящ външен вид на линиите на очертанията, това показва неговия уникален стил. Вътрешното пространство за съхранение е много голямо. Всяко отделно пространство има височина повече от един метър и ширина повече от един и половина метра. Достатъчно е да сложите повече дрехи и други предмети.

С цвят лабораторното шкафче, подобно на други стоманени лабораторни мебели, може да избира различни цветове според вашите предпочитания. BOKA може да се персонализира с професионални лабораторни мебели, за да съответства на цялостния стил на пространството, или за да създаде определена атмосфера, може да има по-дълбоко и точно съвпадение на цвят. По време на производството на шкафа се използва студена валцована стомана, повърхността е боядисана с международни екологични стандарти и антистатичен прах. С красив външен вид има здрава основа, а вътрешните и външните ремонти са гаранция за високо качество.

1.2.jpg

Знания за лабораторни шкафове

Лабораторните шкафове могат да се използват не само в лаборатории, но и на обществени места като училища, басейни и фирми. Действителният размер може да бъде персонализиран според изискванията и стилът може да бъде променен и технически. Но независимо от това как се персонализирате и промените, качеството няма да се промени в най-малката.

Основният материал на лабораторния шкаф е дърво, стоманена дървесина, структура от алуминиева сплав, цялата стоманена структура и т.н. Размерът може да бъде правилно персонализиран според размера на Вашата лаборатория, което е благоприятно за пълноценното използване на Вашата лабораторна площ.