Начало > Новини > Съдържание

В 40 години на реформата и отварянето иновациите в областта на производството на измервателна апаратура се е променила драстично.

Jan 03, 2019

През последните 40 години китайската икономика е била в разгара си, а обществото нашироко в нов облик. През последните 40 години Китайците са имали дълбока социална промяна в лицето, което е просперираща тъй като реформата и отварянето и е силна, тъй като реформата и отварянето на. Нашите BOKA също отговори на страната на повикване, в крак с времето, непрекъснато е внасял нововъведения и реформиране и е постигнала много впечатляващи резултати.

В областта на науката и технологиите в Китай космическата технология е направил голям напредък, и броя на космически стартира е второ само за Съединените щати. На "Шънджоу V" пилотиран космически кораб успешно стартира, и повече астронавти сънищата изпълни небето бяха реализирани един по един. На третия ден на кацане на Луната Китай стана третата страна след САЩ и Русия за изпълнение на меко кацане на повърхността на Луната. На света първия Mo Дзъ квантовата наука експериментален спътник бе успешно разработена, и Китай на квантовата технология е водеща в света. Иновативно развитие на вътрешния големи въздухоплавателни средства C919 бележи исторически пробив за китайски авиационната индустрия. Голямо научно и техническо постижение е изобилно, който е неизбежен резултат от отворения достъп до иновациите.

През последните 40 години развитието на Китай е направила хората в страната се чувствам шокиран и горд, и в същото време, хората по света са всички привлекателни. За да постигне такива забележителни постижения, се възползват от реформата и отварянето и ключът към реформата и отварянето на е иновации.

Иновацията е неизчерпаем движеща сила за страната да процъфтяват. След години на развитие приборостроене индустрия на Китай нашироко също в нов период на развитие. Някои продукти са близо до или достигне международен технология за първа класа и ниво и произвеждан в инструменти с независимата интелектуална собственост, права са се увеличили на пазара. Данните показва, че през 2017 г., на Китай приборостроене приходи за производство е 999.50 милиарда юана, и стойността на продукцията нараства с 2.60 % година по-година; общата печалба е 869.10 милиарда юана, а печалбата нараства с 9.97 %.

От гледна точка на подразделение научни инструменти включват повече индустрия класификации и постепенно увеличаване на търсенето. Под енергично насърчаване на прилагането на новата политика за опазване на околната среда търсенето на вода, газ, почва и твърди отпадъци откриване е подобрен изчерпателно и търсенето на околната среда мониторинг инструмент промишленост е нараснал бързо. Като най-голямата индустрия мащаба на автоматизиран инструмент приходите продължава да расте, 36 % при отчитане.

От друга страна с изграждането на националните лаборатории, големи научни устройства и мащабни инструмент, платформи за споделяне, на пазара за лабораторни аналитични инструменти нараснаха. През първата половина на годината, приходите на експериментални аналитични инструменти, увеличена с 9.3 % година по-година и печалбата нараства с 18,8 %. В същото време, под постоянен напредък на стратегията на здрави и силни страни и наука и технология, в областта на науките за живота и новите енергийно развитие и развитие, оптични инструменти, микроскопи, сензори, роботи и други инструменти са в силно търсене, а пазарът се очаква в бъдеще.

В 40 години на пролетен дъжд и пролетта и есента може да се каже, че партийните членове и кадри напълно са играли ролята на авангард и образцово и създадоха силно чувство за реформа и иновации. В производството на апаратура има и редица "вятър перка" за реформа на индустрията и иновациите. Шанхай спектър, концентрация технология, Jiangsu Tianrui, Шанхай Peiou, Кингдао Shengyu, Xianhe опазване на околната среда и други високо качество предприятия са хвърлили като пионери и задайте показател за развитието на индустрията. Висок клас продукти като атомно абсорбционен спектрометър, атомно флуоресцентен спектрометър, Kjeldahl азотни analyzer, хроматограф, масспектрометър и други научни инструменти са били въведени един след друг. Признаване и приемане на продукти на вътрешния и международните пазари са увеличава от ден на ден, в чужбина и ще глобален.

Реформата не спира, а откриването не спира. В условията на сложната международна ситуация и тежки развитието на индустрията BOKA все още трябва да се основава на действителното му положение, се възползват от възможността, хванете инициативата и постоянно се опитват и иновации. Докато подобряване на себе си, тя също се стреми да се развива непрекъснато. Няма край на иновациите. В нов кръг на конкуренцията само новатори спечели.