Начало > Новини > Съдържание

Как да използвате смукателен да удължи живота му услуга?

Nov 14, 2018

Преди говорихме за поддръжка метод на изпитвателния стенд за всички, днес ние имаме голям оборудване смукателен в лабораторията, нека да поговорим за поддръжка метод на илюминатор.

Преди експеримента започва, тя трябва да бъде потвърдено, че илюминатор трябва да бъде в експлоатация за експерименталната операция.

Най-малко 5 минути или повече, преди края на експеримента, вентилаторът може да бъде изключен за източване на остатъчния газ в тръбопровода. Също така Помислете за инсталиране на изпускателната време закъснение да се гарантира, че фен се забави.

FUME HOOD 9.19

Поддръжка:

Ефективността на илюминатор от лабораторията не е само правилно проектирани, но също така има много общо с правилната употреба и поддръжка. Следователно следните точки следва да се отбележи:

(1) в хода на експеримента експериментално устройство за генериране на вредни вещества се поставят на място, където оперативната пристанището на кабинета на илюминатор е по-голям от 150 мм да се предотврати изтичане на вредни вещества;

(2 експериментално устройство на илюминатор не бива да засенчва отработените цепка;

(3) след експеримента е завършен, фен да не се изключи веднага, и отнема 3 до 5 минути, за да изключите;

(4 илюминатор не трябва да се използва като съхранение кабинет;

(5) от вътрешната страна на илюминатор трябва винаги да държат вътрешната повърхност на корпуса, чисти и запечатани. Тя трябва да бъдат добре почистени и почистват редовно. Ако той е повреден, той трябва да се поправи във времето;

(6) фенове, тръби и аксесоари за тях се инспектират редовно.

Горните точки са за правилата за поддръжка на лабораторията илюминатор. Укрепване на поддържането на експериментални оборудване е информираността на ежедневна лаборатория.

VOLAB волейбол Labs high-end персонализиране е едно гише услуги платформа, включително зелени изследвания сграда планиране и проектиране, лаборатория, цялостното планиране на консултации, лаборатория вътрешния строителен инженеринг, лабораторни мебели продукт Персонализиране, лабораторни инструмент консумативи, лабораторни операции. Високо персонализирани услуги като поддръжка, лабораторни преместването, лабораторни мол онлайн консултация, лабораторни офлайн опит библиотека опит.