Начало > Новини > Съдържание

Как да намалим лабораторния шум

Jul 02, 2020


1

1.Silencer


Много дупки в затихването на звука са направени от поглъщащи звука порьозни материали и звукът ще бъде погълнат от разпространението на порестия материал за намаляване на шума.


2. Удароустойчива подложка


Антивибрационната подложка е изработена от бутилова гума, която може да поеме шока. Когато инсталирате вентилатора, поставете антивибрационната подложка под вентилатора, за да намалите шума.


3. Изпускателна тръба


Дебелината на изпускателната тръба може да повлияе на шума на въздушната тръба. Звукът вибрира в тръбата, за да генерира шум. Звукът от вибрацията на дебелата тръба се изразходва повече от тънката, така че по-дебелата тръба може да осигури по-добър вентилационен ефект от тънката.


4. Система за преобразуване на честотата


Системата за преобразуване на честотата може да контролира старта на капака на лабораторния дим, така че когато работят само два, трябва да се стартират всички качулки. Това е шумно и не пести енергия. Системата за преобразуване на честотата управлява всяко стартиране, използвайте една, за да стартирате такава, не само намалява шума, но и спестява енергия.


5. Лакът


Свържете лакътя на въздуховода. Шумът се пречупва и поглъща през лакътя, което ще бъде отслабено, което спомага за намаляване на шума.


Цялостното използване на горните аспекти може ефективно да намали лабораторния шум. За всякакви въпроси относно изграждането на лаборатории, моля, консултирайте се с Гуанджоу Бока Laboratory System Technology Co., Ltd.