Начало > Новини > Съдържание

Как да инсталирате тестова стенд от изцяло стомана

Jul 31, 2020

1. Стъпки за инсталиране на изпитвателен стенд от изцяло стомана:

Първата стъпка: Проверете височината на краката за регулиране в долната част на шкафа и завъртете всички крачета за регулиране на разстояние 5 мм от земята, за да улесните регулирането, когато земята е неравна.

Стъпка 2: Поставете различни видове шкафове на място според чертежите и наблюдавайте дали горната маса е висока или ниска. Ако тя не е плоска, регулирайте дъното на шкафа и го измерете с нивелир, за да направите хоризонталните и вертикалните нива хоризонтални. Краищата на шкафа са подравнени и свързани с винтове или болтове на капачката. Когато свързвате, обърнете внимание на гладкостта на повърхността, дали има неравности и всеки крак за регулиране трябва да е на земята, за да може да издържи гравитацията.

Третата стъпка: След като фиксирате страничната уплътнителна плоча, можете да въведете инсталацията на плота. Ако плотът има отвор за колона за мивка и реагент, отворете го, преди да залепите плота.

По принцип инсталирането на плота може да бъде разделено на два метода:

1. лепилен клапан; 2. Метод за закрепване на винта.

(1) Разпределете силикагела равномерно върху свързващата повърхност на шкафа след свързването. Силикагелът около шкафа е на разстояние 10 мм-15 мм от ръба на шкафа, за да се предотврати преливането на лепилото след натискане на горната част.

(2) След като лепилото е готово, поставете плота върху тялото на шкафа и го поставете на място, доколкото е възможно, когато е плоско. Don' не правете никакви грешки от хора, в случай че лепилото прелива и пада върху тялото на шкафа при движение, което не се почиства лесно и влияе върху ефекта на залепване.


(3) Преходът на линията на плота и плота на масата е плосък. Ако плотът на масата не е плосък, могат да се използват два метода на обработка: изравняване и силно налягане. Тоест мястото е повдигнато с твърди материали, а височината се натиска надолу с тежки предмети, в зависимост от ситуацията. Има и метод за регулиране с винтове. Пробийте дупки върху сгънатия ръб на твърдия шкаф и след това използвайте дължината на винта, за да регулирате височината на масата. При 4 мм винтове диаметърът на отвора трябва да бъде 3,2 мм.

(4) След като лепилото изсъхне, натиснете обекта на предната маса и след това направете зашиването на масата. Ако ъглите на масата са заоблени, между масата и масата не трябва да остават шевове; ако ъглите на масата са направени под прав ъгъл, оставете празнина от ≤ 3 мм за попълване на лепило. Вижте (2). Продължете както следва:


Поставете хартия за маскиране по шевовете на двата плота;


② Поставете силиконовото или епоксидното лепило със същия цвят като плота. Ако на плота има 3 мм шев, лепилото трябва да се напълни, за да се предотврати напукване на фугата и лепилото да се отлепи;


③ След 20 минути използвайте метален лист или скрепер, за да изстържете лепилото по повърхността на платформата, бързо откъснете хартията за маскиране и почистете повърхността; ④ Кръг от бял силикагел се нанася върху свързването между платформата и шкафа. Обърнете внимание, за да защитите плота по време на работа, може да има драскотини, липсващи ъгли и други явления.


_BAO0257Предпазни мерки:


1) Don&# 39 не поставяйте остри метали, инструменти и подобни вещества на масата;

2) По време на строителството не откъсвайте защитния филм на плота;


3) Без защита не носете обувки, за да оперирате на масата, а първо проправете пътя.