Начало > Новини > Съдържание

Как да подобрим безопасността на лабораторни мебели

Oct 23, 2017

Как да подобрим безопасността на лабораторните мебели
В лабораторията основната функция на лабораторните мебели е да осигурят безопасността на експерименталната среда, ако ефектът е добър, може да гарантира, че потребителите и вредните газове са изолирани, но след като качеството не отговаря на стандартите или операцията не е в съответствие с процедурите, които могат да причинят сериозно нараняване.
Как можем да подобрим безопасността на лабораторните мебели?
1, Lab Мебели с единична структура на изпускателната тръба, могат ефективно да отделят вредни газове.
2, изберете олекотена дръжка, за да се гарантира, че има междина между ръката и стъклото, така че да се гарантира, че въздушният поток на въртенето на масата, и по този начин да се осигури ефективна изпускателна система.
3, продажбите против излитане, инсталирани в прозореца, след като въжето от стъклото падне, анти-капка може да го хване, за да не го удари лабораторията персонал.
4, използването на закалено стъкло стъкло прозорец, дори ако стъкло случайни щети или разрушаване, няма да има жертви.
5, в горната част на Lab Stomata мебели, в случай на стъклени прозорци могат да имат достъп до въздуха, за да се избегне по-голямо отрицателно налягане в стаята.
6, лабораторни мебели черупка избор на огън метални материали, кухина се използва срещу специална дъска или неръждаема стомана и други пламъчно забавител или незапалими материали, таблицата е използването на твърда сърцевина физически и химически плоча или неръждаема стомана плоча , което и да е анти- Предимствата на огъня и топлината.
7, ефективната височина на прозореца за стъкло до 800 мм, кухина 1200 мм, височината на масата от 800 мм, в съответствие с човешкото тяло, лесна работа, висока сигурност.
8 в дюзата и газовата дюза на манипулацията на дръжката на дълги разстояния, което прави операцията по-проста и сигурна.
Много лаборатории, че докато закупуването на лабораторни мебели на безупречен, той ще бъде в състояние да защити сигурността, всъщност не. Всеки продукт има качеството на заслугите на точките, качеството на продукта, въпреки че външността на продукта не изглежда като голяма разлика, но не може да изиграе фундаментално ефекта на продукта.
Бедните лабораторни мебели напълно не могат да позволят на лабораторията да отговори на изискванията за вентилация, а ролята й е много малка, дори не. Закупуването на лошо качество на лабораторни мебели, дори повече от вредата не е много да купуват. Представете си, ако лабораторията не е оборудвана с лабораторни мебели. Ние имаме най-малко бдителност, знаейки, че трябва да бъдем внимателни в хода на експеримента, пазете се от сигурността. Но след закупуване на нестандартни лабораторни мебели, не само не може да се постигне ефект на лабораторна вентилация, но и да накара сърцата ни да имат чувство на объркване, че съоръженията за сигурност на място, не е проблем, така предразположени към някои парализа ефектът на действието, което води до ненужни грешки, което носи повече вреди. Така че не купувайте, да купуват, за да купуват качество, за да се класират.
Поради ограниченията на много лаборатории е невъзможно закупуването на висококачествени лабораторни мебели. По това време трябва да избираме според конкретната ситуация, различни продукти за анализ и сравнение, не е нужно да купувате високи цени на продуктите и можете да избирате икономически ефективни продукти, характеристики и мощни цени и достъпни като лабораторни Малък настойник.
За да се противодейства на производството на фалшиви и лоши производители на лабораторни мебели, съответните държавни ведомства също въведоха много закони и разпоредби, безскрупулни фирми, за да упражняват силна защита на потребителите да купуват безопасни и сигурни продукти, за да предоставят гаранция.