Начало > Новини > Съдържание

Как да получите най-добрия аспиратор?

Oct 23, 2017

Как да получите най-добрата дишаща?
Функцията за безопасност на апарата за изгорели газове е необходима, за да се гарантира, че индустрията вече се използва в категорията за безопасност на абсорбаторите, а аварията за безопасността на научния персонал е катастрофално увреждане. В много изненади, поради неуспеха на Fume Hood или временния колапс, причинен от образуването на лабораторията, загубени или повредени. Функцията за безопасност на камерата за изгаряне е елементът за планиране, който се нуждае от внимание.
В плана за безопасност, в допълнение към момента на подмяната на вентилационния кабинет интериорните деформации за пречистване на дебита и времето за почистване на тръби, външния вид и вътрешното планиране също трябва да мислят, така че планирането на Fume Hood по-научно и рационално, има необходимите фактори за мислене, както следва: Изпускателната уредба за изгорелите газове трябва да се използва Изпускателно устройство от типа "шлайфане", за да се гарантира, че изхвърлянето на токсични газове няма да повлияе на научния персонал, тествани и точно чрез вентилационното пречистване на изпускателната тръба, пречистващ ефект на абсорбатора.
В лабораторното оборудване Fume Hood, основното му намерение е да изгори, подобри околната среда и така нататък. И ние всички знаем, че всяка лаборатория ще бъде изложена на вредни газове, този път, ако този темперамент без изхвърляне, ще формира безопасността на засегнатия пилот. Особено в някои мащабни тестове процес, трябва като различни защитни вина, за да се предотврати формирането на лични щети. След това планирането на Fume Hood е разумно и ефектът му за изгорелите газове също е много добър, но за да позволи на Fume Hood да играе най-голямото предимство, трябва да обърнем внимание на използването на Fume Hood при метода на работа, рационалната работа на употребата на Fume Hood, може напълно да подобри лабораторната среда.
Xiaobian да въведе следния Fume Hood в използването на внимание на някои от проблемите.
1. На първо място, в големия или специален тест, трябва да бъдем операцията на прозореца за изгорели газове, за да предотвратим излизането на различни вредни газове от помещението, а разширението може също да ни позволи да работим по-добре на целия тест.
2. След употребата на Fume Hood, много хора веднага ще се затворят, всъщност това също ще увреди аспиратора и може да се причини от вредния газов рефлукс, за предпочитане след завършване на теста и няколко минути в затворени, полезни напълно почистване на вредния газ.
3. Fume Hood в използването на процеса, неизбежно ще влезе в контакт с различни силни киселини и алкален газ, така че в хода на прилагането, ние трябва редовно да почиствате Fume Hood, използването на нежен почистващ агент ще да бъдат прикрепени към камерата за горене над Вредните вещества са чисти и чисти, предотвратяващи тези вредни вещества да причиняват щети на абсорбатора.
Тъй като различните лаборатории имат различни характеристики, все повече и повече потребители са склонни да персонализират закупуването на абсорбатори, но има много места, които да обръщат внимание на персонализирането, ако обичаят ще донесе много ненужни проблеми. Малка страна, за да обобщим всички на Fume Hood обичай лесно да съществуват грешки.
Колкото по-голяма е скоростта на вятъра, толкова по-добре
Много потребители смятат, че скоростта на вятъра на повърхността на оградата е по-добра, всъщност не. След като се увеличи скоростта на повърхностния вятър на димохода, размерът на вентилационния канал и климатичната инсталация също трябва да се увеличат, а не само да се увеличат разходите, но и да се увеличат трудностите при строителството. Увеличаването на оборудването неизбежно ще доведе до повече шум и вибрации по време на експлоатация, като разходите за намаляване на шума неизбежно ще се увеличат. Често, толкова дълго, колкото повърхността на комина може да достигне 5 м / сек е достатъчно.
Дайте на дизайнера
Всъщност, много дизайнери не са толкова професионални, често слагат няколко програми на ръка, за да променят размера, дори ако са завършени. Въпреки това, действителните изисквания на различните потребители са много различни, като например дали оформлението на Fume Hood да даде на персонала достатъчно пространство, материалната производителност може да се адаптира към лабораторната работна среда, не може да гарантира, че лабораторията да поддържа състояние на отрицателно налягане. , потребителите в митническия процес, от проектирането на продукта до производството и преработката, монтажа и транспортирането, всяка връзка трябва да бъде строг контрол, без съмнение да се свържете незабавно с производителите.