Начало > Новини > Съдържание

Как да удължим експлоатационния живот на лабораторната качулка?

Jun 29, 2020

Текущата качулка не само има голям пробив в принципа на вентилация, но материалът на цялата качулка е специално обработен, главно за да направи качулката по-удобна по време на употреба.


Но всички знаем, че качулката често е изложена на различни вредни газове и вещества по време на употреба. Дори ако материалът може да предотврати корозия, ако не обръщаме внимание на ежедневната поддръжка, това ще съкрати експлоатационния живот на лабораторната качулка. На какви методи трябва да се обърне внимание по време на употреба, за да се удължи експлоатационният живот на качулката?


ricewihte (4)


1. Удължете експлоатационния живот на качулката, трябва да обърнем внимание на много проблеми, най-важният от които е инсталирането на лабораторното изпускателно устройство, най-добре е да поддържате работния порт на лабораторния капак в нормално състояние състояние, което може да предотврати някои Изтичане на вредни газове и т.н.


2. На второ място, когато използваме качулка, е най-добре да не затваряме качулката внезапно, особено след извършване на някои експерименти, които могат да доведат до невъзможност да бъдат елиминирани някои вредни газове, като по този начин даваме на шкафа дълго време в капака за дим.


3. Освен това трябва да се гарантира, че повърхността на качулката е гладка и най-добре е редовно да я почиствате и почиствате, за да може също така да предотврати повреда на някои части на качулката и редовно да поддържате качулката, за да се гарантира нейната работа. нормалното.