Начало > Новини > Съдържание

Как да се контролират ефективно влажността на стайна температура?

Dec 14, 2018

Елементът на околната температура и влажност контрол е да се гарантира, че околната температура и влажност на експерименталното операция може да отговори на нуждите на различните процеси на експерименталната процедура. Разработваме главно температурата и влажността гама контрол на лабораторните среда от следните аспекти.

LAB FURNITURE 9.18

Първо да определят изискванията за температура и влажност за всеки проект.

Главно идентифициране нуждите на инструмента, за нуждите на реактивите, нуждите на експерименталната процедура а хуманизиране съображенията на лабораторния персонал (човешкото тяло се чувства комфортно при температура от 18-25 ° C относителната влажност в диапазона 35-80 % и от медицинска гледна точка е известна причинно-следствена връзка между суха среда и възпаление на гърлото. Четири изчерпателно аспекти, както и списъка на изискванията за контрол на температурата и влажността.

Второ изберете и развие ефективна околната температура и влажност контрол.

Тесния диапазон за извличане от списъка на всички изисквания на горните елементи като допустим обхват на околната среда контрол на лабораторията, формулират управленски процедури за управление на околната среда условие и формулира разумна и ефективна СОП съгласно действителната ситуация на отдела.

Трето поддръжка и наблюдение.

Чрез различни мерки да гарантират, че температурата и влажността на околната среда са в рамките на диапазона на контрола и наблюдава и записва мониторинг на температура и влажност вземат мерки навреме, за да надвишава допустимия диапазон, включване на въздуха Климатик да регулирате температурата и отворете обезвлажнител за контрол на влажност.

Вземете лаборатория като пример:

Реактив камера температура 10-30 ° C, влажност 35 % -80 %

Проба за съхранение на стайна температура 10-30 ° C, влажност 35 % -80 %

Балансира камера температура 10-30 ° C, влажност 35 % -80 %

Влага камера температура 10-30 ° C, влажност 35 % - 65 %

Инфрачервена стайна температура 10-30 ° C, влажност 35 % -60 %

Централна лаборатория температура 10-30 ° C, влажност 35 % -80 %

Проба камера температура 10-25 ° C, влажност 35 % -70 %

По-горе е ключова точка на BOKA Xiaobian за ефективен контрол на лабораторна температура и влажност, тогава приятели, които имат нужда от нея, моля обърнете внимание на нашия официален уеб сайт, ние ще актуализира съответните знания на лабораторията редовно. BOKA е марка предприятие специализирано в цялостния дизайн планиране и строителство и декорация на лабораториите в Китай. Продуктите включват: експериментални пейка, илюминатор, Централна гара, страничната маса, газова бутилка кабинет, небето платформа, вентилационна система, газ пътя система, система за пречистване и др. Лабораторни мебели и лабораторни инженерни системи.