Начало > Новини > Съдържание

Как да се справят с вятъра между камини?

Nov 03, 2018

Безопасното функциониране на илюминатор е един от най-важните качества, за да бъдат защитени, защото камини, първоначално използвани в областта на безопасност невъобразимо щети на лабораторията и научния персонал в случай на авария на безопасността. В много произшествия повреда на илюминатор или временен колапс причинени лабораторията да е повреден или да причинят наранявания. Следователно безопасното функциониране на илюминатор е дизайн елемент, който трябва да се разглежда.

fume hood-05

Има възможност на напречните ветрове между илюминатор и ефективното използване на въздушния обем регулиращия клапан за ефективно предотвратяване на вятъра. Вентилация шкафове се класифицират в три категории съгласно метода на входящия въздух. Тя се нарича пълни изпускателната тип от циркулира въздуха в кабинета и след това го разрежда. Това е много широко използван тип. Когато илюминатор е инсталиран в една стая с парно или контрол изисквания за температура и влажност, за да спаси отопление и климатизация енергопотребление, методът на изтощително въздух отвън и го циркулира в кабинета и след това извън погасяване се нарича смукателен допълнителен въздух.

Другата е променлив въздушен обем контрол тип илюминатор. Обикновените постоянен въздушен обем система трябва да ръчно да регулирате амортисьор на фиксирана ветропоказател, регулиране на отработените въздушен обем на илюминатор и постигане на желаната повърхност вятър скорост, когато valve се коригира до определен ъгъл. Променлив въздушен обем контрол е да се промени обема на въздуха чрез коригиране на датчика на вентила за постигане на дадена повърхност вятър скорост. Разбира се стандартен тип цената е ниска, и променлив въздушен обем цената е висока, което е подходящо за случаи, изискващи висока прецизност. Според състоянието на употреба илюминатор може да бъде разделена цялата тип, Долна отворен тип, етаж тип, тип двустранен, тристранно чаша тип, табличен тип, съвместни тип и радиоактивни експеримент, синтетични експеримент и дизайн според нуждите на о f различни експерименти. Специални илюминатор за експерименти, chloric киселина.

BOKA лабораторията на висок клас персонализиране е едно гише услуги платформа, включително зелени изследователски сграда планиране и проектиране, лабораторни цялостното планиране консултации, лабораторни вътрешно строителство, лабораторни мебели продукта персонализиране, Лабораторни инструменти консумативи, лабораторни операция поддръжка и експеримент. Лабораторни high-end персонализирани услуги като стая преместването, лабораторни мол онлайн консултация, лабораторни офлайн опит библиотека опит.