Начало > Новини > Съдържание

Как да класифицираме лабораториите за лабораторна медицина?

Sep 05, 2018

Както подсказва името, кабинетът за лекарства се отнася до мястото, където се съхранява лекарството. Въпреки това, според обичайния живот, кабинетът за лекарства има и функции за показване, разпространение на лекарства, сушене, съхранение и запечатване. Така че как да се класифицират лабораторните кабинети в лабораторията?

9.05.jpg

Материалът на шкафа за лекарства може да бъде разделен основно на две категории, едната е дърво, главно в магазините за медицина се съхранява по-голямата част от лекарството. Дървеният шкаф за лекарства може да гарантира, че китайската медицина е стабилна в кабинета, а самата дървесина абсорбира влагата, което може да попречи на лекарството да стане твърде дълго. Един тип е стоманата, използвана главно от изследователи или болници за изучаване на експерименти в химическата биология. Шкафът за стоманена медицина е силен, устойчив на висока температура, устойчив на корозия и има дълъг експлоатационен живот.

Днес производителите на кабинети на BOKA споделят класификацията и пост-поддържането на лабораторните шкафове за Вас.

Медицинските шкафове могат да бъдат разделени на три вида, в зависимост от материала: шкафове от цяла дървесина за медицина, шкафове от цяла стомана и шкафове от неръждаема стомана. Според материалите, в момента има алуминиеви дървени, стоманени и дървени композитни шкафове, направени от физико-химични панели.

Целият шкаф за лекарства за дърво е подходящ за поставяне на конвенционални лекарства, които не са корозивни. Тъй като много лекарства трябва да се съхраняват на сянка на тъмно, шкафовете за лекарства трябва да се отстраняват от източника на вода и от слънчева светлина.

Влажната среда за съхранение не само ще унищожи лекарството, но и ще намали експлоатационния живот на дървения аптечен шкаф. Тъй като дървеният шкаф за медицински изделия е направен от огнеупорна дъска с плочи от дървесни частици и е заобиколен от PVC-запечатан борд, това е плочата е най-страх от контакт с вода,

Ако случайно се появи вода върху шкафа или ламината, трябва незабавно да се изсуши със сух парцал. Ако не е изсъхнал или забравен във времето, може да не настъпи никаква вреда за кратко време. Ако често се случва, крайната лента ще падне. И деформация на ръба на листа.

Дори с висококачествени плочи и добри процедури за запечатване на ръбове, такива ситуации трябва да се разглеждат своевременно. Избягването на излагане на слънце се дължи главно на факта, че течните химикали се съхраняват в стъклената каса на стъклената врата и се излагат на слънчева светлина, което води до промени в масата и концентрацията.

Горното е видът и начинът на поддържане на кабинета за лабораторна медицина, въведен от BOKA. Надявам се да ви помогна.