Начало > Новини > Съдържание

Как да изберем производителите на изпитвателен стенд?

Oct 25, 2018

Какво ще обърнете внимание при избора на производител на лабораторни мебели? Много клиенти ни казаха, че има много производители на пазара, които са в дилема при покупката. Не знам как да избера надежден производител на стенд за изпитване. Днес BOKA ви разказва производител на мебели, отговарящ за лабораториите. Трябва да се позовем на необходимите условия.

lab furniture9.18

1. Не гледайте само на евтината цена. Много от клиентите ми са избрали евтини лабораторни мебели, но много от тях трябва да купят отново в рамките на няколко месеца поради проблеми с качеството. Доброто лабораторно обзавеждане може да продължи десет години или повече и може да е хубаво да го използвате от три до пет години.

2, обърнете внимание на ръба на лабораторните мебели, дали уплътнението е дебело и твърдо. А лепилото за лепене на ръба трябва да обърне внимание на миризмата, трябва да бъде екологосъобразно.

3, борда трябва да бъде избран ясно, хартията, използвана в лабораторни мебели е малко по-различна, ще даде на нашите производители различна покупна цена, особено на плота трябва да се основава на избора на вносните марки като VIA Азия.

4, плота на билярдната маса не трябва да използва физикохимичната дъска за фурнир, в противен случай капацитетът е дългосрочно нахлуване с вода и разпенване или напукване. 5, хардуерни аксесоари трябва да обърнат внимание, като например панти, ако не са избрани, може да доведе до лабораторни мебели е добро, но аксесоарите не са добри, засягащи използването.

6, най-добре е да закупите директно с производителя, а избраните производители трябва да имат гаранция и доверие след продажбата, гаранцията може да бъде пет години, не избират три години.

Когато производителят реши да завърши, е необходимо да изберете материали и решения.

• Химическа лаборатория - (напр. Органична химия, неорганична химия, биохимия, анализ)

Особено внимание трябва да се обърне на химическата устойчивост на плотовете, лекота на почистване, умерен цвят, носеща натоварване, устойчивост на абразия и топлоустойчивост. Епоксидна дъска или химическа плоскост в твърда физикохимична плоскост.

• Физическа лаборатория - специално внимание трябва да се обърне на физическото напрежение, устойчивостта на абразия, устойчивостта на удар и топлоустойчивостта. Може да се използва физическата плоскост в физикохимичната плоскост от твърда сърцевина или може да се използва сгъстен фъстъчен физикохимичен съвет. Структурата е най-добре избрана да има по-висока носеща стомана или изцяло стомана.

• Биологична лаборатория - трябва да се обърне специално внимание на устойчивостта на петна, лекотата на почистване, устойчивостта на абразия и устойчивостта към бактериални гъбични атаки. Епоксидна дъска или биохимична дъска в твърда физикохимична плоскост.

• Лабораториите със специално предназначение, базирани на химическа устойчивост (напр. Патология / хематология и други специални биохимични лаборатории), трябва да се съсредоточат върху непропускливостта и лекотата на почистване. Епоксидна дъска или химическа плоскост в твърда физикохимична плоскост.

• Химическата устойчивост не е специална лаборатория за основни съображения:

Електронна лаборатория - фокусиране върху физическото дърпане и характеристиките по време на експерименталната работа

Електротехническа лаборатория - фокусира се върху изолационните характеристики, непроводимата здравина и физическото издърпване

Механична лаборатория - (напр. Металургия, геология и др.) - фокусирайте се върху изпълнението срещу физически увреждания

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.