Начало > Новини > Съдържание

Как да изберем цената на лабораторните мебели?

Jun 14, 2019

Как да определим цената на лабораторните мебели на пазара, ние не знаем, клиентите нямат референтна основа при покупката, днес производителите на лаборатории на марката BOKA ви казват какво да погледнете в цените на лабораторните мебели:

1, разбиране на данните за размера

Цената на лабораторните мебели има най-пряката връзка с нейния размер. Независимо дали е стомана или стомана, колкото по-голям е обемът, толкова по-висока е цената, в допълнение към размера на размера и количеството на използваните материали.

lab furniture-04


2, процесът е различен в цената

Всички стоманени качулки, произведени от различни производители и различно оборудване, са различни; VOLAB лабораторните домове са възприели самостоятелно разработени стилове, модулен дизайн, могат да се сглобяват с всякаква комбинация, висока адаптивност и лесно могат да си сътрудничат с лабораторното поле. Планиране на гъвкавост

И това е обикновен стандартен модел, но ако има други изисквания към аксесоарите и функциите към момента на покупката, е необходимо да се добави такса за процес на базата на тях. Таксата на процеса е различна за различните производители, но може да се определи, че функционалните изисквания Колкото по-сложна е цената, толкова по-висока е.

3, разликата между материали

Най-широко използваното лабораторно оборудване е стомана и дърво. Стоманата беше казана по-горе. По принцип цената се изчислява според размера и процеса. Разбира се, има разлика в цените в дебелината. Обичайно е да варирате дебелината между десетки и стотици долари. Същият размер на лабораторното оборудване е много по-лош от цената на стоманата, дори няколко пъти, защото цената на стоманата е висока.