Начало > Новини > Съдържание

Как да изберем лабораторния таван?

Sep 18, 2018

Изборът на таванни материали, които обикновено се използват в проекти за лабораторно обновяване:

Лабораторните тавани обикновено използват PVC облицовъчни тавани, PVC облицовъчни тавани от гипскартон, панелни тавани от алуминиеви профили от минерална вата, тавани от алуминиеви дъски и оформени гипсови тавани. ПВЦ кант:

Употреби: Обикновено се използва в хотели, офис сгради, търговски центрове, лаборатории и т.н., където степента на пожар не е висока.

Предимства: лек, водоустойчив, устойчив на влага, анти-насекоми, повърхностна структура и промяна на цвета, устойчив на замърсяване, добро почистване, шумоизолация, топлоизолация.

Недостатъци: Дори при добавяне на огнеупорни материали, пожароизвестителната оценка все още не отговаря на изискванията за пожароизвестяване. Лесен за стареене и кратък експлоатационен живот.

Бокова лабораторна декорация Препоръка: Не се препоръчва за употреба в лаборатории.

PVC фурнир гипскартон таван:

Употреби: широко използвани в големи тавани в хотели, офис сгради, търговски центрове, лаборатории, гимназии, фабрики и други фабрики.

Предимства: таван от лек стоманен кил, материалът на дъската е лек, водоустойчив, устойчив на влага, анти-насекоми и устойчив на замърсяване, избърсване, шумоизолация и топлоизолация. По-добре е ефектът от предотвратяването на пожар. И цената е ниска.

Недостатъци: повърхността модел и цвят са относително прости, и силата на фурнир не е висока.

BOKA лабораторна декорация препоръки на фирмата: препоръчва се за рутинна лабораторна употреба, такива тавани са визуално чисти и подредени, а цената е много приемлива, подходяща за експериментално и цялостно полагане на офис площи.

LAB FURNITURE 9.18.jpg

Минерална вата звукопоглъщащ панелен таван:

Употреби: широко използвани в големи тавани в хотели, офис сгради, търговски центрове, лаборатории, гимназии, фабрики и други фабрики.

Предимства: Таван от лек стоманен кил, материалът на дъската е по-тежък, водоустойчив, устойчив на влага, анти-насекомо, шумоизолиращ и топлоизолационен. По-добре е ефектът от предотвратяването на пожар. И цената е малко по-скъпа от гипсокартон.

Недостатъци: повърхността модел и цвят са относително прости, и силата на фурнир не е висока. Лесен за залепване прах, не устойчив на замърсяване, не се избърсва. И цената е малко по-скъпа от гипсокартон.

Предложението на фирма BOKA за лабораторна декорация: Препоръчва се да се използва в рутинни лаборатории. Тези тавани са визуално чисти и подредени, с плътни шевове и по-висока степен от гипсовата плоскост. Подходящ е за експериментални и офис площи.

Алуминиев таван на тавана:

Употреби: широко използвани в хотел, офис сгради, търговски центрове, лаборатории, гимнастически зали, различни фабрики и други тавани за баня.

Предимства: Има добри влагоустойчиви, маслоустойчиви, огнеустойчиви свойства и красив външен вид. Екологично чисти, нетоксични и вкусови, антистатични, лесни за вакуумиране, лесни за почистване. Дълъг живот и не е лесен за стареене.

Недостатъци: Цената е по-скъпа от борда от минерална вата.

BOKA лабораторна декорация фирма предложение: Препоръчително е да се използва лабораторията лампа таван. Тези тавани са визуално чисти и подредени, с плътни шевове и високи степени, подходящи за мокри помещения.

Оформен таван от гипс (стил):

Употреби: широко използвани в хотели, офис сгради, търговски центрове, лабораторни площи и рецепцията.

Предимства: красива, атмосфера, огнеупорна, звукоизолираща, топлоизолация, лека, стабилна стена и така нататък.

Недостатъци: Влагоустойчивият ефект не е добър и цената е висока.

BOKA е търговско предприятие, специализирано в цялостното планиране на проектирането и изграждането и декорирането на лаборатории в Китай. Продуктите включват: експериментална пейка, абсорбатор, централна станция, странична масичка, шкаф за газови бутилки, платформа за небе, вентилационна система, система за газова пътека, система за пречистване и т.н. Лабораторни мебели и лабораторни системи.