Начало > Новини > Съдържание

Как да проверите лабораторната декорация

Aug 09, 2018

За да се подобри безопасността на експерименталните оператори и да се осигури нормалното използване на лабораторните мебели, лабораторията трябва да бъде инспектирана след обновяването и основните функционални съоръжения като абсорбатор, тестова пейка, мивка, вентилационна тръба и шкаф за медицински изделия отговарят на изискванията преди подписване за нормална употреба. ,

Как да извършим проверката на лабораторната украса? Трябва да се обърне внимание на местата, които да приемате, следното е подробно въведение за всички:

Тъй като цялата кутия на лабораторния абсорбатор е изработена от полимерен композитен материал, той е на пода. При проверката се разглежда най-вече киселинната и алкална устойчивост, корозионната устойчивост и забавянето на пламъка. Проверете дали е ремонтирана. Също така проверете дали ще бъде Пилинг, ръжда, деформация и др. За да се премахнат напълно вредните газове, четирите въздуховоди се използват за вентилация и няколко вентилационни тръби се използват за проверка по време на инспекцията. Шкафът в камерата за изгаряне обикновено е изработен от висококачествена и екологична дъска с средна гъстота E1 и дебела двуслойна мембланова плоскост с дебелина 15 мм. Всички секции на таблото ще бъдат обработени с PVC горещо топло лепило водонепропускливо уплътнение, а след това със специални плесени PVC тъмни дръжки. Система за управление на мощността на продукта. Когато проверявате вътрешния шкаф, проверете избраната дървена подложка и системата за управление на мощността.

7.24.jpg

Проверете изпитвателния стенд според различните лаборатории, за да проверите дали избраният материал от изпитвателен стенд отговаря на изискванията на лабораторията и дали има предимствата на корозионна устойчивост, устойчивост на ръжда, силна киселина и алкална устойчивост, устойчивост на висока температура и т.н. изберете лабораторен специфичен композитен керамичен плот, дебелината трябва да бъде 30 мм, а вътрешната облицовка е 8 мм.

Пантите, използвани в лабораторията, трябва да имат предимствата на киселинна и алкална устойчивост, устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на ръжда. Също така се изисква да има силна носеща способност от 75 kg или повече. По-голямата част от краката, избрани от лабораторията, са оборудвани със задвижващи колела. Те са оборудвани с регулируеми фиксирани крака от неръждаема стомана и найлон. Те имат предимствата на неплъзгащата се амортизация и регулирането на височината. Регулируемата височина трябва да бъде между 30-50 мм. За удължаване на срока на експлоатация трябва да се осигури прахово яке. Мивката е обикновено изработена от PP материал, за да се провери дали марката, избрана от единичната дюза и водния сепаратор, отговаря на изискванията на договора. Необходимо е също така да се провери цялостната система за контрол на мощността, състояща се от контрол на мощността, управление на вентилатора и управление на мощността на инструмента, използвани в лабораторното проектиране и дистрибуция, и дали инсталираните флуоресцентни лампи с взривобезопасност използват международни маркови продукти с общо предназначение.

Накрая проверете дали вентилацията и тръбопроводната система имат предимствата на корозионна устойчивост, взривобезопасност, ниска консумация на енергия, нисък шум и т.н. Избраният вентилатор е снабден с полимерна композитна матрица, като повърхността на тръбата е блестяща и ярка. Проверете дали шумът при работа на системата е под 60 децибела.

8.09.jpg

BOKA Boka Лабораторията за висококачествени потребителски услуги на едно гише е базирана на лаборатория "Гуанджоу Бока лабораторна система технология" ООД, като лабораторно изграждане като основна точка, интегриране лабораторна ресурсна интеграция и разпределение на ресурсите с high-end лаборатория персонализиране. Еднопосочна платформа за обслужване, включваща бизнес планиране и проектиране на зелена научноизследователска сграда, лабораторна консултация за цялостно планиране, лабораторна вътрешна строителна техника, персонализиране на лабораторни мебели, консумативи за лабораторни инструменти, поддръжка на лабораторни операции, лабораторно преместване, експеримент като стая за онлайн пазаруване мол консултация, лаборатория офлайн лаборатория опит