Начало > Новини > Съдържание

Как да избегнете скрития потенциал на лабораторните работни плотове

Sep 21, 2017

Как да избегнете скрития потенциал на лабораторните работни плотове
Лабораторното бюро е най-дългото място за изследователите да останат на дневна база, докато лабораторните работни плотове са най-близкият партньор за изследователите и потребителите често. Но този път Han Ман мебели, малки серии, обучават хората как да избягват лабораторните лаборатории в Тайван географска ширина потенциални скрити проблеми.
Лаборатория на лабораторията на общото изключение
1. Новата тестова пейка за закупуване на остра миризма. Потребителите да купуват тест легло, ако е наясно със силно острата атмосфера, се препоръчва да не се купува. Обикновено по-добра среда за оценка на степента на защита на околната среда, използваща плоча клас E0, освобождаването на формалдехид Ограничената средна стойност не е превантивна 0.5mg / L
2. Изпитване на пейката използване скоро от свободни, отворени пластмасови и други признаци на деформация.Ако производителите на изпитателен стенд на производствения процес, но на разстояние, ще бъде извън комбинацията не е стегнат, метални парчета от една и съща не е силна и други признаци.
3. Тест пейка с катедра на крекинг, молец и други знаци. Ако изпитвателната маса, за да се боя с лошо качество, понякога дълго време не само ще разграничи силната миризма, но също така ще стимулира пукнатини, насекоми, деформации и други аномалии.
Как да избегнете латентния потенциал на лабораторните работни плотове
1. Проверката на стабилността на изпитвателния стенд в леглото за изпитване на бране трябва да обърне внимание на неговия носещ товар и стабилността, виж канала и жлеба може да бъде свободна позиция, дали има ясен шум, ако изпитвателният стенд е само малък винт или лепило непроменени, предложиха на всички да внимават да купуват.
2. Проверете повърхността на повърхността на изпитваното легло на дървесната боя. Лошата дървесна боя ще съдържа много свободен формалдехид и други материали, така че употребата на дървесна боя е изключително важна. Като цяло, твърдостта на маслената боя е по-висока, пълнотата е по-добра, но водата базирана екологична среда.
Дървени Лабораторни плочи дългосрочно поддръжката на най-скъпите е формалдехид освобождаване на проблема, действителните дървени Лабораторни работни плочи в строителния процес, често упражнява съдържащи формалдехид плътни химически материали, тази арогантност също прави много потребление На намалението на дървените лабораторни лаборатории не са ефикасни, за да получават постепенно, запалването ще бъде облачно страдание, бездействие и заемане на място.Този ден Han Min китайски мебели Xiaobian да дойде на обществеността да се въведе пълна лаборатория лабораторни лаборатории, всички горепосочени разстрои го!
Всички лабораторни лаборатории от селекция до производствения процес и след елиминирането няма да донесат ресурси в общността, а не да покажат, че екологичната среда не е приятелство, е повторно използваните експериментални мебелни продукти.
В сигурността дървесината е лесна за изгаряне, ще се освободи много свиване, направено от дървени лабораторни работници, изгарящи повече токсичен газ, и всички лабораторни лаборатории от стомана никога няма да имат този декадент. В сравнение с дървените лабораторни работни плотове ще се следват промените в температурата и влажността на помещенията и мухлясалните, пукнатини, всички лабораторни лаборатории от лаборатории от стомана са по-спокойни, напълно без температури, влажност и други ефекти, с повече спокойствие.
Етажът на лабораторните плотове трябва да се държи равномерно и не трябва да се поставя на земята, а някои хора ще използват дъската и желязната подложка под лабораторните плочи, за да закрепят земята към изпитвателния стенд. Ако тампонът се движи малко, същото ще направи нестабилността на тестовата стойка, дори ако нивото на подложката, поради силата да покаже неравномерно, дълго време също ще повлияе на структурата вътре в тестовата мебел.