Начало > Новини > Съдържание

Как работните лаборатории работят във висока температура?

Sep 12, 2017

Как работните лаборатории работят в условия на висока температура?
Лабораторните работни плотове имат свои уникални изисквания за температурата на работната среда. Специално внимание тук, някои експерименти в лабораторията, в резултат на експеримент тип е различен, така че също ще бъде различен от изискването на експеримент, на температурата на работната среда има голяма разлика, ако температурата на работната среда е твърде високи, ще повреди повърхността на лабораторните работни плотове, като по този начин директно ще намали експлоатационния живот на лабораторните работни плотове, така че да се контролира размерът на добрата работна среда.
За да се избегнат лабораторните работни плотове при високи температурни условия, феноменът на щетите преди теста за високи температури, искаме да разберем размера на лабораторната маса за производството на суровини и точката на топене на материала, на общо разбиране, тогава по време на експеримента ще бъде внимание.
Лабораторните работни плотове в лабораторията се използват най-вече в университетите и предприятията, а сега и в развитието на науката и технологиите Лабораторните работни плотове също използват новата технология, която е проектирана внимателно.
1. Цялостна структура
Лабораторни работни плотове, които са изцяло на експериментална масичка и екран на две части, дизайнът е полезен и за транспортиране, Лабораторни работни платна върху цялата конструкция дизайнът на оформлението е много компактен, също изглежда много красив. Дъното на лабораторните работни плотове обикновено е голямо количество шкафове, които могат да бъдат използвани за поставяне на инструменти и лекарства, свързани с експеримента. Изборът на материала на всички лабораторни работни плотове е да се избере едностранна медна плоча с покритие от епоксидна смола и алуминиева плоскост като основна плоскост и се използва положително многоцветно пръскане, което е както добро, така и трайно.
Лабораторните упражнения върху гнездото за съединител, поставено с наслагване, са също така самозаключващи се гнезда за покритие или са самозаключващи се бананови щекери, така че съпротивлението при контакт ще бъде много по-малко, може ефективно да предотврати окисляването и корозията, да удължи експлоатационния живот. Експерименталното окабеляване се използва също и за медни проводници с висока чистота, което е по-добре за усещане за ръце и лесно оформяне, което е полезно за поддръжка.
техническа характеристика
Днешните лаборатории за лаборатории изпълняват технологията с непроявена точкова технология, със 100% покритие от епоксиден прах, което може да постигне ефекта на никога ръжда и корозия. И за транспорт или по други причини, кабинетът се слага в повредена позиция на друг, не може да се промени цялостно, доколкото лошите части могат да бъдат отстранени, за да се избегне повредата на заварения шкаф, поставен в друг, трябва да бъде резултат от цялостна промяна.
Стандартната конфигурация на лабораторни лаборатории обикновено се поставя в средата на лабораторията, лабораторните работни плотове на кабинета се поставят в друг цвят на позицията също много модерен сега, за по-модерен среден сив, линията, която играе основен цвят, е тъмно сива, с линията, играят основен цвят е същата като стаята, по-хармонична.
Lab workbench е незаменима част от химическия експеримент, ние говорихме за лабораторните работни плотове пред класификацията и част от нея, днес ще отидем на лаборатория, за да можем да ви помогнем.
1. Аксесоари за лабораторни работни плотове
1. В допълнение към компонентите на лабораторната маса, описани по-горе, нека да преминем към аксесоарите на платформата. Тест-легло на аксесоари в басейна, трябва да има кран, кран може да се използва в изправено, или двойно устни бяла кранче, в този случай, за да се улесни водата кран, ако имате някакъв стоящ завъртане 360 степени кран, най-добре да се улесни имат толкова много различни приложения.
2. Тръбата на крана трябва да бъде направена от месинг. Повърхността на кранчето трябва да бъде покрита със слой боя за печене или антикорозионна боя за обработка, количеството на тръбата може да гарантира, че тръбата на кранчето не е корозирала. В допълнение, дюзата на изпускателния отвор трябва да може да се сваля, за да можете лесно да свържете изхода със специално предназначение.
3. Мивката. Друг компонент на лабораторните работни плотове е мивката, която може да бъде изработена от PP материал. Ако се образува, тя трябва да е устойчива на киселини и алкали и така нататък. Мивката трябва да бъде процесът на монтиране на дъното на дъното, така че мивката е красива и практична, а водата на масата тече естествено в мивката. Размерът на резервоара може да бъде голям или малък, който може да бъде избран съобразно нуждите на лабораторните ви работни плотове.
Ефективността на лабораторните работни плотове
Многофункционалните лабораторни работни плотове се зареждат по хиляда пъти, така че има силна способност да поемат теглото, а резисторният манометър показва електричеството. Изпитвателното легло като цяло изглежда по-компактно и по-ефективно в процеса на работа, а в процеса на експеримента данните се обработват с компютъра.