Начало > Новини > Съдържание

Виждали ли сте козметика тест до марката?

Jul 25, 2018

От древни времена имаше "мързеливи картини, вежди, грим и козметика. След цветята и огледалата цветята са изправени един срещу друг". Може да се види, че от древни времена нашите предци са знаели грим, за да се украсяват. Вярно е, че красотата на сърцето, всеки има, с развитието на съвременната наука и технологии, има разнообразна козметика на пазара, често заедно, когато красотата на хората ще каже, че козметиката не може да се използва. И така, как се тества козметиката в лабораторията? Тогава БОКА говори с теб.

7.25.jpg

Микробен индикатор

Общ брой на колониите, броя на плесените и дрождите, колоформени, фекални колоформи, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, хемолитичен стрептокок, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa, Legionella и др.

Физически и химически показатели

Тежки метали като общо активни вещества, олово, арсеник, живак, метанол, формалдехид, афлатоксин, студена толерантност, устойчивост на топлина, фосфати, рН, съдържание на влага и др.

Тест за токсичност

Тест за обратно мутация на Salmonella typhimurium / бактерия, тест за остра орална токсичност, тест за остра дермална токсичност

Изследване на ензимната активност

Целулаза, захарифициращ ензим, амилаза, протеаза, топлоустойчива амилаза, супероксид дисмутаза (SOD) и др.

Тест за безопасност

Бактерициди, консерванти, средства против плесени и антибактериални средства [

Разбираемо е, че живакът може да причини загуба на пигмент, кожно дразнене, увреждане на кожата, причинено от натрупване в организма, което причинява различни нежелани реакции на тялото, най-важното е централната нервна система, като безсъние, слаба памет, особено емоционална. промяната е много очевидна. Арсенът и неговите съединения се считат за канцерогенни вещества. Дългосрочната употреба на козметика, съдържаща висок арсен, може да причини кожни заболявания като дерматит и пигментация и в крайна сметка да доведе до рак на кожата.

Виждали ли сте обясненията на Xiaobian? Трябва ли бързо да разгледате съставките на вашата козметика? Хая, всъщност, Xiaobian вярва, че знаем основите на хидратирането, упражняването, поддържането на добри навици, хранителните навици и вярваме, че ще бъдете все по-красиви! За тези, които се нуждаят от лабораторно планиране, дизайн, декорация, обновяване на вентилация или лабораторни мебели, моля свържете се с БОКА.