Начало > Новини > Съдържание

Подробности за стоманения шкаф

Sep 11, 2018

Всички елементи от стомана

Кабинетът също е един от общите лабораторни мебели в лабораторията. Каква е основната функция на кабинета? Какво използва за него? Днес БОКА ви запознава с характеристиките и материалите си.

Всички елементи от стомана

Приложения: В хода на експеримента различни функционални стъклария, мерителни чаши, мерителни чаши и др. Се почистват и съхраняват във функционален шкаф.

Име на продукта: Всички шкафове за стоманени прибори

Спецификации на продукта: 900 * 450 * 1800/2000

Подкатегория на продукта: изцяло дървени шкафове, изцяло стоманени шкафове

Описание на продукта: Техническите параметри на цялостен стоманен шкаф включват следните аспекти.

9.11.jpg


Следващото е въведение към изцяло стоманения шкаф:

Всички стоманени шкафове и ламинати: Всички стоманени шкафове са изработени от 1,2 мм висококачествен студено валцуван стоманен лист като субстрат механизъм. След очистене и фосфатиране повърхността се разпръсква с електростатичен прах от епоксидна смола. Общата стабилност и разумна киселинна и алкална устойчивост на корозия са отлични.

Рамка: Поддържащата греда е правоъгълна стоманена тръба с размери 60 * 40 мм. Носещата колона е заварена със студено валцована канална стомана от двете страни на една и съща стоманена тръба. Повърхността е покрита с цветен цинк за предварителна обработка срещу ръжда. След студено заваряване със СО2, той се накисва и фосфатизира. И електростатичен прахов спрей епоксидиран защитен слой за киселинна и алкална устойчива на корозия повърхностна обработка.

Панта: Представяне на британската технология, панта от хромирана стомана с височина 175 °.

Дръжка: Тъмна дръжка от една част, алуминиева сплав / PVC.

Регулируем комбиниран крак: Той има характеристиките на противоплъзгаща, абсорбираща, киселинна и алкална устойчивост, устойчивост на корозия и силна носеща способност.

Горното е функционалните характеристики на изцяло стоманени шкафове, въведени от BOKA, надявам се да ви помогна.

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.