Начало > Новини > Съдържание

Общи мебели

Feb 17, 2017

Тест-легло

Понятия: физически и химически експеримент е необходимостта да се използва платформата. Друга централна лаборатория пейка и вентилирани шкафове, шкафове за медицина и т. н.

Вентилация кабинет по главната функция: вентилация кабинет на функцията в най-основната от е изпускателната функция, в химическата лаборатория в експеримент операция Ши произведени различни вредни газове и миризма и влага и запалими, и лесно разрушаване, както и корозия секс материали, на използването на защита, на сигурността, предотвратяване експеримент в замърсяването материал до лаборатория дифузия, в източници до using вентилация кабинет , минали вентилация кабинета използват Тайван число по-малко, само в специални вредни и опасни газове и произведени големи горещи от експеримент в използването. Илюминатор отговорен само за тест-легло за функции за достъпност.

Кабинет медицина

Медицина кабинет лабораторни мебели видове наркотици и реагенти за съхранение продукти. Според продукта материали може да бъде дърво, стомана и PP типове. Съответно сигурност показатели могат да бъдат разделени в общи и помпени газ. Нейната цел е да направи вътрешен токсични или вредни и летливи материали, добре запазен от повечето.

Безопасност (взривозащитени) кабинет

Лабораторията на специални реактиви и лекарства, като солна киселина, азотна киселина, запалими и експлозивни магазин на наркотици, може да бъде свързан към определителен член вятър.