Начало > Новини > Съдържание

BOKA говори за проектиране на част електро познание

Oct 23, 2018

BOKA има няма творения и само някои високи стандарти и стриктно работата. Въпреки че електрически дизайна не е толкова шарен, колкото арт дизайн, това е относително по-малко от много от междуличностните отношения. Изграждане на електрически дизайн работа е просто въз основа на професионални знания, използване на електрическа енергия, електрическо оборудване и електрически технологии като средство за създаване, поддържане, подобряване и украсявам ограничено пространство и околната среда, въз основа на безопасност, икономика and икономията на енергия. .

lab furniture 9.14

Електрическо оборудване, особено слаби електрическо оборудване, се променя с всеки изминал ден. Тъй като изискванията на хората за градската среда постепенно се увеличава, това означава също, че електрическото оборудване трябва да хванете постоянно нови средства за постигане на нови функции. В сравнение с други специалности, съдържанието на обучение и за съдържанието на работата не са малки. В допълнение там е не систематичен учебния процес, което го прави трудно да започнете.

Въз основа на нашия дългогодишен опит, ние просто разделят електрически дизайн на две основни части: чертежи, комуникация.

Рисуване част е основният фокус на работата и също може да се счита като основната част на технологията. Рисунките са в основата на работа. Функциите, които се изпълняват съгласно нуждите на работата са различни. Фокусът на рисунките ще бъдат различни. Тя няма да бъдат листвани тук.

Комуникацията е предпоставка и неразделна част от електрическата чертежи, които точно отговарят на потребностите на клиента. Комуникация със строителни единици, собственици, производители на оборудване, свързани с функционални отдели, консултантски дружества за управление и професионални фирми е да по-добре да ви помогне в попълването чертежи по-ефективно и точно.

Wallebo разделя електрически дизайн в 6 основни части

Упорита работа и упорита работа

Погледнете и имитират предишния електрическата чертежи и получите обща представа за това, което правите.

2. запознат с индустрията стандартни спецификации

Главно да погледнете: гражданските регламенти, пожар кодове, кодове ЕПК огън, осветление стандарти, мълния защита спецификации, ниско напрежение мощност разпределение спецификации, сила снабдяване и дистрибуция спецификации, пожароизвестяване спецификации, and т. н.

3. разбере изпълнение насоките за технически мерки и гражданските регламенти

4. разберете, свързани с икони и Атлас

Икона Атлас, електрически практика преподаване и стажант Инженеринг Атлас, общи графични и текстови символи за архитектурни Електротехника дълбочина модели, изграждане на електрически общи данни, електрически дизайн и строителство, други са дошли през. Първият е много практично за вас, особено за дизайнери, които не разполагат с учебни материали. Последното е колекция, която по същество покрива работата си. Гледа Атлас може да ви помогне да разберете абстрактни спецификация условия и инженерни практики.

5. комбинация от теория и практика

Имате възможност да видите повече място строителни обекти и активно да участват в компанията обучение също ще се възползват вас.

6. Научете се да общуват

Група дейности, организирани от дружеството трябва да участват активно. Ако може да стане шам колеги, независимо дали е професионален вътрешни или кръст професионално сътрудничество ще стане изключително лесно и обратно.

BOKA лабораторията на висок клас персонализиране е едно гише услуги платформа, включително зелени изследователски сграда планиране и проектиране, лабораторни цялостното планиране консултации, лабораторни вътрешно строителство, лабораторни мебели продукта персонализиране, Лабораторни инструменти консумативи, лабораторни операция поддръжка и експеримент. Лабораторни high-end персонализирани услуги като стая преместването, лабораторни мол онлайн консултация, лабораторни офлайн опит библиотека опит.