Начало > Новини > Съдържание

Структура на централната станция на Boka All Steel Въведение

Nov 07, 2018

Характеристики: Панелът на вратите и чекмеджетата на изцяло стоманена централна платформа е изработен от двуслойна стоманена плоча. Не са налице спояващи стави в ставите, повърхността е гладка и гладка, а пчелните панели са напълнени, за да увеличат якостта, да намалят шума и да подобрят качеството.

Цялостната стоманобетонна централа обикновено се използва за поставяне на инструменти и експериментатори за експериментални операции, осигуряващи удобни основни експериментални изисквания.

Размер: персонализиран според изискванията на клиента

Период на доставка: 1-2 седмици


steel lab furniture-03

Информация за продукта:

Цялата стоманена централна маса и таблата за чекмеджета са изработени от стоманена плоча с дебелина 1 мм. След CNC щанцоване, CNC огъване и мокро фосфатиране, повърхностният слой се обработва с прахово покритие Akzo Nobel с епоксидна смола и други процеси. , анти-корозия.

Панелът на вратата и чекмеджето е изработен от двуслойна стоманена плоча. В съединението няма спойка, повърхността е гладка и гладка, а плочата от пчелна пита е напълнена, за да увеличи якостта, да намали шума и да подобри качеството.

Всяка кутия на багажника може да бъде разглобена за лесна поддръжка и височината на стъпалото може да се регулира в тялото на кутията. На долната плоча са предвидени четири регулируеми отвора и е осигурен капак. Винтовете в шарнирното съединение на вратата на шкафа не могат да бъдат изложени и е необходима анти-корозионна найлонова капачка.

Предната страна на всички базови шкафове на изцяло стоманена централна платформа трябва да бъде проектирана като плоска вградена структура. Например, крайните панели (като панели за врати и чекмеджета), горната / страничната / долната рамка на шкафа и вертикалните стълбове не трябва да изпъкват в една и съща хоризонтална равнина, за да се избегнат куките. В случай на случайни дрехи и т.н., повърхностните фуги на всички листове трябва да бъдат гладки и плоски, а заварените фуги трябва да бъдат загладени, за да се поддържа непрекъсната гладка повърхност;

В допълнение към вдлъбнатата част на предната страна, первазната плоскост трябва да бъде интегрално оформена със стоманена плоча на шкафа и не трябва да се заварява от малки материали, за да се осигури общата носеща способност;

Всички шкафове с двойна врата нямат централни вертикални колони между двете врати. На предните и задните страни на двете страни на основния шкаф има пластови колони. На колоните има дупки за регулиране на разделянето. Ширината на палубата е еквивалентна на ширината на долния шкаф. Не трябва да има пропуски от повече от 3 мм от двете страни. Основен шкаф за врати, двоен шкаф за врати и шкаф за единични врати и т.н., шкафът може да съхранява инструменти, оборудване и т.н., както и малки консумативи, инструменти, различни предмети могат да бъдат поставени в чекмеджето

Горепосоченото е въведението на централната станция от стомана, донесена от BOKA. Надявам се да бъда полезен.

Високата степен на персонализиране на BOKA Lab е платформа за обслужване на едно гише, включваща планиране и проектиране на зелени научноизследователски проекти, лабораторни консултации за цялостно планиране, лабораторни вътрешни строителни инженеринг, персонализиране на лабораторни мебели, лабораторни консумативи, поддръжка на лабораторни операции и експерименти. Лабораторни висококачествени персонализирани услуги като преместване на помещения, лабораторни консултации в онлайн мол, лабораторни опити за опит в библиотеката.