Начало > Новини > Съдържание

Необходимо е също поставяне в кабинета за биобезопасност

Jul 24, 2018

Когато декорираме или поставяме вътрешно обзавеждане, ние ще обърнем внимание на фън шуй или какво, така че същата лабораторна мебелна станция също има определени изисквания. Днес BOKA Xiaobian ще ви обясни какви са изискванията за разполагането на този кабинет за биологична безопасност:

air flow bench-04.jpg

1. Изисквания за гладко и бавно движение: Това е изискване, за да се гарантира, че нормалната работа на вятърния път не е засегната.

2. Антивибрационни изисквания: Ако генерираните по време на движението вибрации ще доведат до падане на прикрепените частици от филтъра, което ще доведе до замърсяване на инструментите или предмети в корпуса, операцията ще доведе до преливане на замърсяванията, което е много опасно.

3, изискванията на нивото на разположение: хоризонтално разположение на шкафа, за да се гарантира изпълнението на биологичната безопасна шкафа е фактор, но също така да се гарантира, че няма кръстосано замърсяване между поставените елементи.

4. Различни критерии за придвижване в кабинета: Когато търсенето на две или повече предмети в корпуса се движи, трябва да се спазват насоките за преместване на ниско замърсяващи елементи в силно замърсяващи елементи, за да се предотврати попадането на замърсявания с висока степен на замърсяване по време на движението. Голямо замърсяване на територията.

5, насоки за открит огън: не се опитвайте да използвате открити пламъци в шкафа! Тъй като фините прахови частици, които се появяват по време на използването на открит пламък, ще бъдат доведени до филтърната зона, тези висококачествени примеси ще повредят филтъра. Когато е невъзможно да се предотврати използването на определени изисквания, препоръчително е да използвате Bunsen горелка с нисък пламък.