Начало > Новини > Съдържание

Всички описание на материала на стоманения тест

Aug 16, 2018

Цялата стоманена тестова пейка е един от най-широко използваните типове тестови стендове в съвременните лаборатории. Благодарение на добрата си носеща способност, дълъг живот и високи разходи, лабораторията за изпитване на стомана е много популярна сред лабораторните оператори. Експерименталният щанд от стомана-дърво е различен от старомодната цяла дървена тестова пейка. Шкафът е изработен от студено валцована стоманена плоча чрез огъване, заваряване и други процеси. След накисване и фосфатиране, чрез галванично покритие, повърхността на изпитвателния стенд се разпръсква с епоксидно високоволтов електростатичен прах и се занимава с високотемпературна фиксирана линия. Той има добри антикорозионни свойства, здрави и здрави, както и здрави носещи качества.

Като професионален производител на лабораторни мебели, BOKA е изключително строг в изискванията за производствен процес на всички стоманени изпитвателни пейки.

Рамка на пейката: стоманената кутия и металната конструкция се обработват с електростатично прахово покритие от епоксидна смола, за да се изглади плоския слой, да се предотврати падането на слоя от пръскане, балончетата, вдлъбнатините, вдлъбнатините и повърхностните драскотини, пукнатини, пукнатини и раздробяване. Ножове и ножове за рязане и др. Пробиването и заострянето отстраняват издутите, създавайки перфектната линия на шкафа, изисканата изработка и дълготрайността.

Лабораторни плотове: При избора на лабораторни плотове може да се раздели на плоскости от епоксидна смола, твърда сърцевина за физикохимична плоча, керамичен плот TOTO, мрамор, Trespa, неръждаема стомана и др. Повърхността е покрита с епоксидно високоволтов електростатичен прах , Високотемпературното втвърдяване с добра антикорозионна устойчивост, киселинна и алкална устойчивост, антикорозионна обработка, обработка на фрезови ръбове, устойчивост на корозия на повърхността на повърхността, хидроизолация достигат стандартите за качество на лабораторната индустрия.

Тестова пейка: Главната структура приема фиксиран метален шкаф, който директно поддържа плота. Шкафът на шкафа за изпитвания обикновено е изработен от висококачествена стоманена ламарина и е напръскан с електростатичен прах от епоксидна смола, след очистене и фосфатиране.

Лабораторен панел за врати и панел за чекмеджета: обикновено приемат висококачествена стоманена ламарина, повърхността се обезмаслява и фосфатизира и електростатичният прах се пръска. Структурата на изпитвателния стенд е двуслойна куха подсилена и няма изложени нитове и винтове в чекмеджето.

Експериментална платформа за плъзгащи се платформи: обикновено приемат три тихи плъзгащи се релси, които се обработват с висококачествена спрей киселина и алкална боя. Той може да устои на киселина и алкали, да издържа на корозия, да изпомпва светлина и да не се изсмуква, без шум, висока якост, може да се използва нормално за повече от 50 000 пъти, дългосрочно натоварване без деформация.

Панта: Приема лабораторен специфичен високоякостен найлон панта, който има устойчивост на киселини и алкали, устойчивост на корозия, силен носещ капацитет, може да издържи повече от 75 кг и е отличен за устойчивост на износване и устойчивост на ръжда. Това е 50 000 пъти или повече, без да има щети. Няма шум, няма връщане, няма прекъсване.

Ръкохватка: Главно всички стомани, алуминиеви сплави или дръжки, разработени от различни производители и поддържащи изпитвателния стенд.

Пейка на пейка: Тя е комбинация от неръждаема стомана и найлон. Височината може да се регулира от 30 мм до 50 мм.

Винт: Изработен от винтове от найлон и неръждаема стомана, той е силен и висококачествен, красив и издръжлив.