Киселинно устойчиви Lab керамични плотове

Rongde с лабораторни изделия керамични изследвания и развитие, производство, капацитет на едно гише за обработка

Информация за продукта

Киселинно устойчиви Lab керамични плотове


BOKA керамични ПЛОТОВЕ функции:

1, блокиране на вода страна една Лайсна технология, може ефективно да предотврати течни разливи, да се осигури използването на безопасност. :

Вода съпротива и функционирането на конзолата един Лайсна технологията, не шиене, за решаване на билярд и вентилация плота повърхностните проблема, докато ефективно предотвратяване на процеса на разливи на химически реактиви, да се гарантира използването на безопасност.

2, устойчивост на различни химикали и органични разтворители (с изключение на флуороводородна киселина) ерозия.

Може да издържи (освен флуороводородна киселина еквивалентен вид химически реактиви) всяка силна киселина и алкални и органичен разтворител корозия, е един от най-доброто изпълнение на противокорозионни на таблицата.

3, твърд и силен, устойчив на надраскване, силен удар съпротива, дълго услуга живот.

Повърхността твърд и силен, устойчив на износване. При изпълнението на анти-влияние на работата е много добър, ефективно компенсиране за други таблицата не е износоустойчив дефекти, дълго услуга живот.

4, устойчиви на замърсяване, силен цвят, против стареене, не променят цвета, лесно да се чисти, ефективно потиска растежа на бактериите.

Използването на немски внос на висока температура остъклени, гладка повърхност без пори, лесно да се чисти, ефективно потиска размножаването на бактерии, много устойчив на замърсяване, могат да издържат на UV радиация, причинени от редица нарушения, цвят фирма, не променят цвета си, не стареене,

5, здравето и опазването на околната среда лъчения да отговарят на международните стандарти.

Не съдържа никакви токсични вещества, няма радиация, незапалими. Топлината не произвежда токсични газове и вещества, безопасни и екологично чисти.

6, устойчиви на 1550 ℃ над границата от висока температура, страх от огъня.

Устойчиви на 1500 ℃ граница висока температура, страх от отворени пламък, незапалими, без пяна, не напукване, дълго време резистентност към 600 ℃ висока температура.

7, четири страни и режещи повърхност могат да бъдат остъклени.

За решаване на други лаборатория таблица режещи повърхност и повърхността не може да глазура объркване, за постигане на таблицата и точка красива и безопасна.

8, мулти-размер, мулти-дебелина, многоцветни професионален шивач. :

Rongde с лабораторни изделия керамични изследвания и развитие, производство обработка едно гише капацитет, според клиента изисквания могат да бъдат персонализирани всички видове керамични плотове, лигавицата борда, купа отделение.

Ако търсите за киселинно устойчиви lab керамични плотове, BOKA трябва да бъде най-добрият избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай Нашият завод е голяма компетентност в това поле. Добре дошли да купуват нашите продукти на ниска цена и да проверите на ценовата листа с нас.

Hot Tags: киселинно устойчиви lab керамични плотове, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like