Индустриален вентилаторен резервоар за риболов с ниско налягане 1.5KW

Намерете вентилационния вентилаторен резервоар за промишлени риби с ниско налягане 1.5KW на BOKA. Ние сме един от водещите производители и доставчици в Китай, добре дошли да купуваме нашите продукти на ниска цена, а също така добре дошли да проверите ценовата листа при нас.

Информация за продукта

1.5KW Индустриален въздушен вентилатор с ниско налягане за промишлени рибни резервоари с ниско налягане

COMPANY


Основни продукти


STORE1


Показване на продукта


p21


информация за продукта


1

2

сертифициране ISO9001: 2008
Поток на въздуха на двигателя на прахосмукачката 21-1000M3 / мин
Вакуумна мощност на двигателя на прахосмукачката 2.5-35KPa
OD на двигателя на прахосмукачката мотор: 70mm 80MM 90MM 160MM 200MM
употреба Прахосмукачка за вакуум
Следпродажбено обслужване Инженери на разположение за обслужване на машини в чужбина
МОДЕЛ Моторен прахосмукачка без четка

立体图

Сертифициране на продукта

ZHEGNSHUBANNER1


Аксесоари за продукти

配件


Въведение на компанията


chair common1

Гуанджоу Бока лабораторна система Tech. Co, Ltd е професионален производител на мебели за лаборатории и интегриран конструктор на лабораторни инженери. През последните 5 години, с добре оборудвани съоръжения и силна техническа сила, нашите продукти са широко признати и
доверени от повече от 2200 клиенти в 80 различни страни.
Ние предлагаме едноредово професионално обслужване на лабораторно планиране и дизайн, производство на мебели в лабораториите, изграждане, инсталация, инсталация, система за управление на информацията в лаборатории и проект „до ключ“ С богата гама, добро качество, разумни цени и стилен дизайн, нашите продукти са широко използва се в университет, колеж, училища, научноизследователски институти, R&D център,
правителствен отдел за надзор и инспекция на качеството, болници, хранително-вкусова промишленост, водоснабдяване, микробиологична промишленост, материали и инженерство. отдел за козметика, химическа и физическа технология, отдел по околна среда, отдел за инспекция и карантина, обработка на контрол на качеството, козметична индустрия, болница, нефтохимическо инженерство, фармацевтика,
генно развитие и изследвания, селско стопанство и други отрасли.
Понастоящем продуктите на нашата компания намират широко приложение в различни области, като колежи и университети, изследователски институти, хранителни предприятия. Нашата вяра е „Укрепване на мечтата за лаборатория, подобряване на ядрото на конкурентоспособността“, работа в принципа „Професионален, прецизен, отговорен, иновации“.

证书


Още продукти DAHAIBAO4

Често задавани въпроси


Как да направите поръчка?
1.Свържете се по имейл или търговски мениджър за конкретни артикули
2.Подписан договор, 40% депозит предварително
3.Булк продукции
4. Балансово плащане преди изпращане.
5.Кориране изпраща оригинални документи или стоки за предаване на телекомуникации
6.Качествена гаранция за 2 години след изпращането.
 
Имате ли продукти на склад?
Съжаляваме за това, не винаги резервираме запаси. Ако има запаси, ние ще ви информираме с подробности в отговора на вашето изискване.

Колко ще са таксите за доставка?
Това зависи от размера на вашата пратка и начина на доставка. Когато се запитаме за таксите за доставка, се надяваме да ни уведомите подробната информация като кодовете и количеството. Вашият благоприятен метод за доставка. (По море или по въздух) и определения от вас порт или въздушно пристанище. Ще Ви благодарим, ако можете да ни спестите няколко минути, за да ни помогнете, тъй като това ще ни даде възможност да оценим разходите въз основа на предоставената информация.
 
Мога ли да посетя вашата фабрика?
Разбира се, ние сме производител на лабораторни мебели в Гуанджоу, Китай. Моля, свържете се с нас предварително и ще ви уговорим среща. работна маса от неръждаема стомана с колела лабораторни мебели.


C ontact Inrormation

1.4

Добре дошли при посещението си !!Ако търсите вентилаторът за промишлени рибни резервоари с ниско налягане 1.5kw, BOKA трябва да бъде най-добрият избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа при нас.
Hot Tags: 1.5kw индустриална риба резервоар с ниско налягане на въздух, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like