Потребителски размер кораб кабинет Lab химически плъзгаща се врата за съхранение кабинета с панти винтове

Метални съдове за съхранение кабинета е функционални шкаф за въвеждане и съхранение всички видове стъклария използване в експеримента, като например бехерова епруветка, измерване чаша.

Информация за продукта

Потребителски размер кораб кабинет Lab химически плъзгаща се врата за съхранение кабинета с панти винтове

Метални съдове за съхранение кабинета е функционални шкаф за въвеждане и съхранение всички видове стъклария използване в експеримента, като например бехерова епруветка, измерване на чаша

Shleves е изработена от неръждаема стомана материал, тя е с четири размер дупка, ∮30、∮50、∮70、∮100 。 всеки рафтове може да заредите 20 кг.

Ако търсите за потребителски размер кораб кабинет lab химически плъзгаща се врата съхранение кабинет с панти винтове, BOKA трябва да бъде най-добрият избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай Нашият завод е голяма компетентност в това поле. Добре дошли да купуват нашите продукти на ниска цена и да проверите на ценовата листа с нас.

Hot Tags: потребителски размер кораб кабинет lab химически плъзгащи врати за съхранение кабинета с панта винта за закрепване, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like