45 галона запалим шкаф за безопасност за съхранение на химикали

Жълто-запален течен пожарозащитен шкаф Червено-запалим втечнен пожарозащитен шкаф Синокиселия сейф Зелен пестицид, пестицид и друг шкаф за безопасност

Информация за продукта

Спецификация


Функция на продукта


Разделете всички видове опасни химикали по организиран и методичен начин.

2. Съхранявайте разтворители наблизо, за да подобрите ефективността на работата си

3. Подобряване на удобството при използване на химикали в близост до работната зона.

4. Системата за заключване на вратите и противопожарните и взривобезопасни вентилационни отвори спомагат за подобряване на пожарната безопасност.

Безопасно съхранявайте опасните химикали, намалявате възникването на пожарни инциденти и защитавайте личната безопасност и безопасността на оборудването.

6 Подобряване на идентификацията, реда на съхранение и адаптивността на методите за съхранение (изолирано, отделено или отделено съхранение) на опасни товари.Номер на продукта
45gallonsТип на вратите
Единично/двойно ръководство
Капацитет
170 000 лв.Броят на стандартни рафтове
2
Вътрешно измерение
152 * 100 * 37cm
Броят на катарамите на рафта
46
Външни размери
165* 109 * 46cm

Разстоянието от първата секция ключалката до върха на кабинета
17 см
Тегло
145 кгРазстоянието от изпитвателния вход към дъното на шкафа в последната секция
17 см
Цвят
Жълто, червено, синьо
Разстояние между ключалката
10 см


продукт за специфично

1. Високопроизводителният корпус за безопасност е преминал сертификата на ЕС СЕ и е достигнал стандарта на OSHA (Администрацията за безопасност и здраве при работа на САЩ).

2. Отговаря на изискванията на НФСП (Национална асоциация за противопожарна защита) Член 30 и се използва за регулиране на съхранението на запалими и експлозивни течности и опасни химикали

3. Целият пожарозащитен шкаф е изработен с двуслойни огнеупорни стоманени плочи, пространството между двуслойни стоманени плочи е 40mm, и е изпълнен със специални противопожарни материали, което прави пожароустойчивите производителността по-голяма.

4. Използвайте висококачествена студено валцована стоманена плоча, за да увеличите здравината и по-добра устойчивост на огън.

5. Резервоарът с висока теч на дъното на шкафа с 50mm може да предотврати разлива на химически течности, колкото е възможно.

6. Уникален поцинкован ламинат, антикорозионно, антитечно изтичане и може да поддържа стоманени предпазни резервоари до 400LBS.

7. Кабинетът се напръсква с дълготрайна, без олово епоксидна смола боя вътре и отвън, за да се увеличи устойчивостта към химикали

8. Маркирани с предупредителни знаци за висока видимост

9. Два вентила с противопожарни устройства са разположени от двете страни на шкафа.

10. В зависимост от равнината на земята могат да се монтират няколко регулиращи се болтове.

11. Антистатична заземяване скоба: Единият край е свързан към кабинета (заземяването на плочата от долната дясна страна на кабинета), а другият е заземяване купчина за ефективно предотвратяване на електростатични смущения.


Hot Tags: 45 галона запалими химически съхранение безопасност шкаф Китай. фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like