Безопасен шкаф за съхранение 4 галона Запалим шкаф за безопасност

Функция на продукта 1 Отделете всички видове опасни химикали по организиран и методичен начин. 2. Съхранявайте разтворители наблизо, за да подобрите ефективността на работата си 3. Подобрете удобството при използване на химикали наблизо в работната зона. 4. Системата за заключване на вратите и противопожарна и взривозащитена ...

Информация за продуктаФункция на продукта


1 Отделете всички видове опасни химикали по организиран и методичен начин.

2. Съхранявайте разтворители наблизо, за да подобрите ефективността на работата си

3. Подобрете удобството при използване на химикали наблизо в работната зона.

4. Системата за заключване на вратите и противопожарните и взривозащитени вентилационни отвори спомагат за подобряване на пожарната безопасност.

5 Безопасно съхранявайте опасните химикали, намалете честотата на пожарните инциденти и защитете личната безопасност и безопасността на оборудването.

6 Подобрете идентифицирането, реда за съхранение и адаптивността на методите за съхранение (изолирано, разделено или разделно съхранение) на опасни товари.Номер на продукт
4галонаТип врата
Единично / двойно ръчно
капацитет
15LБроят на стандартните рафтове
1
Вътрешно измерение
46 * 34 * 34см
Броят катарами на рафта
5
Външни размери
56 * 43 * 43см
Разстоянието от първата катарама до горната част на шкафа
9см
тегло
35 кгРазстоянието от тестовия вход до дъното на шкафа в последния раздел
5,5 см
цвят
Жълто, червено, синьо
Разстояние на катарамата
8см


спецификация на продукта


1. Високопроизводителният шкаф за безопасност е преминал сертификацията на ЕС CE и е достигнал стандарта OSHA (Американската администрация по безопасност и здраве при работа).

2. Той отговаря на изискванията на член 30 от NFPA (Национална асоциация за противопожарна защита) и се използва за регулиране на съхранението на запалими и експлозивни течности и опасни химикали

3. Целият шкаф за пожарна безопасност е конструиран с двуслойни огнеупорни стоманени плочи, пространството между двуслойните стоманени плочи е 40 мм и е изпълнено със специални огнеупорни материали, което прави противопожарните характеристики повече отлично.

4. Използвайте висококачествена студено валцована стоманена плоча, за да увеличите якостта и по-добрата огнеустойчивост.

5. Високият 50 мм водонепроницаем резервоар в долната част на шкафа може да предотврати разливането на химически течности, доколкото е възможно.

6. Уникален поцинкован ламинат, антикорозионно, анти-течно изтичане и може да поддържа стоманени резервоари за безопасност до 400LBS.

7. Шкафът се напръсква с дълготрайна, безоловна епоксидна смола отвътре и отвън, за да се увеличи устойчивостта на химикали

8. Маркирано с предупредителни знаци за висока видимост

9. Две отвори с противопожарни устройства са разположени от двете страни на шкафа.

10. Редица регулируеми болтове могат да бъдат монтирани според действителната плоскост на земята.

11. Антистатична скоба за заземяване: Единият край е свързан към шкафа (заземителната плоча от долната дясна страна на шкафа), а другият е заземяваща купчина, за да се предотврати ефективно електростатичните смущения.Ако търсите запалителен шкаф за безопасност от 4 галона, BOKA трябва да бъде най-добрият ви избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да закупите нашите продукти с ниска цена и проверете ценовата листа при нас.
Hot Tags: 4 галона шкаф за запаметяване запалим шкаф за безопасност, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like