Работна маса от неръждаема стомана Лабораторна маса от неръждаема стомана с чекмедже

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА МАСА ЗА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С ЧЕКМЕДЖЕ За биологията, медицината, лабораториите за боядисване и чистите помещения основното почистване и дезинфекция са първите функции, които трябва да се имат предвид. Той също така изисква нашите лабораторни мебели да бъдат медицински почистени, дезинфекцирани и могат да се поддържат чисти дълго време, докато обикновените стоманени и дървени мебели са трудни за изпълнение на това изискване за чистота. Въз основа на пълното отчитане на различните изисквания на експериментаторите, Гуанджоу BOKA Lab system tech.co., ltd разработи серия от мебели от неръждаема стомана, за да отговори на нуждите на клиентите.

Информация за продукта


3

应用场景

Име на продуктаМаса от неръждаема стомана с шкаф
Работен плот15mm / 20mm / 25mm неръждаема стомана
АксесоарМивка, кран, гнездо, газови кранове
Дръжка304 Дръжка от неръждаема стомана
Мивка304 неръждаема стомана
MOQ1 комплект
OEM / ODMДа
ПриложениеМедицинска лаборатория / биологична лаборатория / Фабрика за електроника / болница
ОпакованеДървен калъф
СертифициранеISO9001, ISO14001, CEСпецификация размер
1800 * 820 * 2000 мм
Централна стойка за реактиви
L * 750 * 850 мм
Ресни етап

L * 300 * 600-1100mm
Поставка за реагенти на страничната маса

Текстура на материала304 Неръждаема стомана
Висока температура600-1200℃
ТеглоСпоред размера на спецификацията
ОпакованеНамотаващ филм, предпазващ крак, поднос


.2.2

Подробности за работната маса от неръждаема стомана


Описание:Този продукт е изработен от висококачествена квадратна тръба от неръждаема стомана 304 и плоча от неръждаема стомана 304, които се обработват чрез заваряване, полиране, изтегляне на тел и полиране.

Употреба: Лабораторни пейки, маси за инструменти, маси за почистване и др.

Характеристика:Работната маса от неръждаема стомана е изработена от неръждаема стомана, която е устойчива на слаби корозивни среди като въздух, пара, вода и киселини, основи, сол и други химически корозивни среди. Той може да направи структурните компоненти постоянно да поддържат целостта на инженерния дизайн и е подходящ за прахоустойчиви и антикорозионни работни среди като лаборатории.

Структура на материала за маса от неръждаема стомана:Използвайте главно квадратна тръба от неръждаема стомана, плоча от неръждаема стомана, кракът на работната маса може да се регулира нагоре и надолу, за да се адаптира към неравномерната земя, масата може да бъде покрита с антистатична гумена подложка за постигане на антистатичен ефект, като по този начин се превръща в една от антистатичната работна станция от неръждаема стомана.

Персонализиране:Спецификациите и размерите могат да бъдат персонализирани от клиентите според действителното им местоположение. Могат да се монтират заключващи се чекмеджета.

По избор монтаж:Освен че е оборудван със стойки за лампи, лампи за дневна светлина и чекмеджета, работната маса може да бъде оборудвана и с гнезда.

Лесна конструкция:Гъвкаво приложение, не ограничено от формата на компонентите, пространството на работната станция и размера на сайта; и спецификациите могат да бъдат персонализирани от клиента. Предлагат се чекмеджета.


1591242215(1)

Ако търсите островна работна маса от неръждаема стомана, лабораторна маса от неръждаема стомана с чекмедже, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да закупите нашите продукти с ниска цена и проверете ценовата листа при нас.
Hot Tags: неръждаема стомана островна работна маса неръждаема стомана лабораторна маса с чекмедже, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like