Лаборатория за реакция на полимеразна верижна реакция на лаборатория за PCR Lab

Мобилната PCR убежище лаборатория е изградена в съответствие със стандартите на лабораторията за биобезопасност. Той се основава на един или три контейнера и е оборудван с различни съвременни инструменти и оборудване за осигуряване безопасността на лабораторния персонал. Характеризира се с гъвкавост и бърза реакция. Оборудвана мобилна лаборатория. Лабораторията може да се използва за бърз скрининг на вируса, така че да се постигне бърза реакция на превенция и контрол на епидемиите и да се помогне на болницата на фронтовата линия да извърши теста.

Информация за продукта


总分-1


Предимствата на конструкцията на PCR лаборатория за тестване на нуклеинова киселина
Висока навременност

Когато възникне епидемия, мобилната лаборатория за подслон може бързо да бъде транспортирана до мястото, където епидемията е настъпила за тестване. Контролът на епидемията ще има по-добри резултати.

Добра ефективност Когато възникне огнище, трябва да се изгради голям брой лаборатории за PCR; след избухването голям брой неработещи PCR лаборатории причиняват огромни отпадъци. Мобилната кутия PCR лаборатория току-що реши този проблем в предпоставката за посрещане на спешните нужди, (когато (Близо 100 километра) Ако възникне епидемия, тя може бързо да бъде транспортирана до мястото, където е настъпила епидемията, за да може инспекционният персонал да завърши проверката Това наистина трябва да работи на празен ход и може да бъде пуснато в употреба, когато е необходимо да се поддържа правилно.
Намалете намаза Box PCR лабораторията се транспортира до мястото, където се случва епидемията, намалявайки притока на пациенти, като по този начин се намалява пътя и времето на предаване на вируса, а епидемията също ще бъде добре контролирана.
Намалете времето за предаване на пробата Пред пациентските проби без тестващ персонал, без лабораторна проверка или поради времето на доставка и други проблеми, първоначалната проверка ще се забави за ден или два, точността на вирусната нуклеинова киселина е значително по-различна, грешката ще бъде сравнително голям. Ако времето за откриване може да бъде съкратено, точността ще бъде значително подобрена, времето за откриване на патогена ще бъде съкратено и разстоянието на циркулацията на вируса ще бъде съкратено, което ще има основен ефект върху контрола на епидемията.

Когато шкафът не е идеален за околната среда, може да бъде избрано следното оборудване за работа с различни среди.

PCR интегрирана машина за пречистване на отпадни води

1. Предназначение след третиране: Отпадъчната вода се изхвърля в общинската тръбна мрежа след пречистване.
2. Обем на пречистена вода:>=0.2T / D
3. Захранване на оборудването: 220V
4. Режим на работа: непрекъсната работа, без надзор
5. Режим на управление: напълно автоматично управление
6. Изисквания към процеса: хетерогенна катализа + окисляване
Резервоар за събиране на отпадъчни води

1. Персонализиран басейн от неръждаема стомана: монтиран на пода, таван, напълно заварен и издръжлив, запазен интерфейс.
2. Няма пропуски в готовия PP подсилен отвор, който се формира чрез еднократно сгъване, с добри херметични характеристики и запазен интерфейс

Genset

бензинов генератор мобилен електрически старт, генератор 380V трифазен 20KW всички меден мотор, висока надеждност, силна съвместимост, отличен товароносимост.


Ако търсите лаборатория за верижна реакция на полимеразна верижна реакция на лаборатория pcr lab, BOKA трябва да бъде вашият най-добър избор. Като един от водещите производители и доставчици в Китай, нашата фабрика има голяма компетентност в тази област. Добре дошли да купите нашите продукти с ниска цена и да проверите ценовата листа с нас.
Hot Tags: pcr lab мобилна контейнерна полимеразна верижна реакционна лаборатория, Китай, фабрика, производители, доставчици, ценова листа, ниска цена
Запитване

You Might Also Like